Alternatief Woocommerce

Maak jij momenteel gebruik van een WordPress website die een Woocommerce plugin bevat? Begin jij je steeds meer te irriteren aan alle updates die gedaan moeten worden of dat plugins opeens niet meer werken? Dan biedt Ittica media het alternatief voor jou! Aan de hand van ons eigen beheersysteem Fundamental hebben wij al veel webshops mogen laten groeien en scoren in de rankings van Google. 

Vraag een gratis demo aan

Alternatief CMS voor webshops

Voor webshops zijn er veel geschikte CMS. Echter hebben ze allemaal hun voor- en nadelen. De meest professionele content management systemen voor webshops zijn: Shopify, Lightspeed, Magento en Prestashop.

Echter is Fundamental wellicht het beste alternatief, dus deze mogen we zeker niet vergeten. Fundamental is een beheersysteem dat  beschikt over vele functionaliteiten. Daarbij leent het systeem zich tot maatwerk. Zo kan er calculatiesoftware in verwerkt worden, een geavanceerd filtersysteem en is verbinding met allerlei kanalen mogelijk. Dat laatste kan bijvoorbeeld voor autobedrijven erg handig kan zijn. 

Voordelen van Fundamental ten opzichte van Woocommerce

Woocommerce behoort tot een plugin van het Open Source pakket van Wordpress. Doordat een Open Source systeem vaak afhankelijk is van meerdere plugins loop je als ondernemer het risico dat de webshop plotseling niet naar behoren functioneert.

Deze situatie doet zich bijvoorbeeld voor als een plugin moet worden geüpdatet en iemand dit zomaar doet. De website kan dan crashen, doordat een nieuwe update niet samen gaat met een andere plugin. Dit betekent dat het probleem moet worden opgelost of iemand moet worden ingehuurd om het probleem op te lossen. Omdat onze developers de plugins niet zelf hebben gemaakt, kunnen de kosten (en irritaties) daarom soms hoog oplopen.

Fundamental: alternatief voor Woocommerce

De voordelen van ons CMS

Ons beheersysteem biedt het alternatief voor al deze ongeregeldheden en biedt daarom het totaalpakket voor iedere ondernemer die een webshop heeft. Fundamental is:

  1. Een webshop die niet afhankelijk is van derden.
  2. Een webshop waarin maatwerk mogelijk is
  3. Een webshop die scoort in de rankings van Google.
  4. Online marketeers die het systeem door en door kennen.
  5. Onderscheidend van andere webshops.

Mocht je toch meer informatie willen hebben over waarom wij Fundamental aanschrijven ten opzichte van Open Source systemen? Lees dan onze overtuigingen in deze blog en laat je inspireren door ons beheersysteem.

Waarom een webshop van Ittica Media?

Als ondernemer is er niets vervelender dan een webshop die niet goed functioneert. Wij hebben in het verleden ervaren dat open source pakketten niet altijd goed functioneren. Als ondernemer kan je je dit niet permitteren. Een webshop is een inkomstenbron en deze moet zodoende altijd stabiel functioneren. Met Fundamental heeft Ittica Media een kwalitatief goed beheersysteem ontwikkeld, waar je als ondernemer op kan rekenen en laagdrempelig alles kan beheren. Fundamental is overzichtelijk, bevat alle benodigde mogelijkheden en is compleet ingericht voor de zoekmachines, zodat onder andere Google exact de data ontvangt zoals zij dit graag willen.

Interesse in onze diensten?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het beheersysteem Fundamental, of ben jij zelfs al overtuigd geraakt? Neem dan een kijkje bij onze pagina over Fundamental, of vraag de gratis demo aan van ons beheersysteem.

Gratis demo aanvragen

Lars Vollaers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lars!