Artplacer

Artplacer

Met de koppeling tussen Fundamental en Artplacer wordt de gebruikerservaring verder verrijkt. Klanten hebben de mogelijkheid om kunstwerken in hun eigen interieur te visualiseren. Deze functie helpt klanten om beter te bepalen welk kunstwerk het beste bij het interieur past.

Wat is Artplacer?

Artplacer is een innovatieve tool die klanten de mogelijkheid biedt om kunstwerken virtueel in hun eigen interieur te plaatsen. Door gebruik te maken van augmented reality (AR) technologie, kunnen klanten via hun smartphone of computer een realistische weergave krijgen van hoe een kunstwerk eruit zou zien aan hun muur. Deze technologie maakt het gemakkelijker om een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen door een duidelijk beeld te geven van hoe het kunstwerk in de eigen leefomgeving zal staan.

De koppeling tussen Fundamental en Artplacer

Wij bieden onze klanten die actief zijn in de kunstwereld de optie om deze functie in de webshop te implementeren. Op de productpagina staat een schakel waardoor een product kan worden ingeschakeld op Artplacer. In Artplacer wordt deze aan het juiste product gekoppeld waardoor klanten de kunst op hun eigen muur kunnen bekijken. 

De koppeling biedt verschillende voordelen:

  • Betere visualisatie: klanten van de webshop lrijgen een realistisch beeld van hoe het kunstwerk in hun eigen interieur past, wat hen helpt de juiste keuze te maken.
  • Verhoogde klanttevredenheid: de mogelijkheid om kunstwerken te visualiseren voordat ze worden gekocht, verhoogt de klanttevredenheid en verminderd het aantal retourzendingen.
  • Effeciënt aankoopproces: de integratie zorgt voor een naadloze ervaring van selectie tot aankoop, wat het proces efficiënter en gebruiksvriendelijker maakt.

Door klanten de mogelijkheid te bieden om kunstwerken virtueel in hun eigen interieur te plaatsen, wordt de klantbeleving aanzienlijk verbeterd. Deze technologie helpt klanten niet alleen om een beter geïnformeerde aankoopbeslissing te nemen, maar verhoogt ook de algehele tevredenheid met hun aankoop. Wil jij ook gebruik maken van Artplacer in jouw webshop? Neem dan gerust contact met ons op. 


Alt title
Nina Klein
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Nina!