Autotelex

Autotelex

Autobedrijven hebben te maken met veel factoren voor de inkoop en verkoop van auto's. Vaak gebruik je als autobedrijf een hoop platformen om inzicht te krijgen in de verkoopmarkt, de inkoopmarkt en data van auto's. Zo ook Autotelex, een database vol met gegevens van allerlei auto's.

Al die platformen apart is niet ideaal. Daarom maakt Ittica Media het mogelijk om systemen te koppelen aan je website, zodat daar direct een overzicht is van allerlei data. Voor jou als autobedrijf, maar ook voor de klant.

De werking van Autotelex en Fundamental

We leggen graag de werking van Autotelex in combinatie met ons beheersysteem Fundamental uit. Zo heb je een goed beeld van wat het kan opleveren als autobedrijf.

Op de website kunnen bezoekers een aanvraag doen voor de verkoop van hun auto. Ze toetsen allerlei gegevens in, zoals het kenteken, de kilometerstand, het type en nog meer om hun aanvraag in te dienen. Al deze gegevens gaan naar de achterkant van de website, het beheerplatform. Het beheerplatform herkent deze gegevens en verbindt deze met Autotelex, een tool die allerlei data over de auto verzamelt. Ook de prijs bijvoorbeeld. Zo heb je als verkoper direct paraat wat de waarde van het voertuig is, welke kleur die heeft, wat het bouwjaar is en nog veel meer. 

Vanuit het CMS kun je als autodealer nu een bod doen op de auto die natuurlijk is ondersteund door data uit Autotelex. De verkoper krijgt een mail met jouw bod en kan hier weer op ingaan. 

Al met al automatiseert de koppeling tussen Autotelex en Fundamental een hoop. Gegevens hoeven niet meer handmatig in Autotelex worden ingevoerd, alle data wordt direct opgehaald en je kunt direct een bod doen. 

Autotelex partner van Ittica Media

Jouw autobedrijf website ook koppelen aan Autotelex?

Kies voor het website beheersysteem van Fundamental. Het is gemakkelijk in gebruik, scoort goed in de zoekmachines en geeft je de basis voor je online presentatie. En niet te vergeten, de koppeling van Autotelex zorgt ervoor dat je automatiseert en dus productiever werkt! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan om ook over te stappen naar Fundamental. Heb je vragen over de mogelijkheden? Dat begrijpen we. Een nieuwe website moet wordt het nieuwe fundament van je online aanwezigheid. Daarom beantwoorden we graag je vragen!

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

 


Lennard Vos
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lennard!