Afterpay wordt Riverty

Afterpay wordt Riverty

Je bent vast wel bekend met AfterPay. Een betaalmogelijkheid voor klanten waarmee zij achteraf betalen. Klanten shoppen nu, kunnen het product eerst thuis proberen en als ze helemaal tevreden zijn, betalen ze achteraf. Maar AfterPay gaat veranderen, het wordt 4 oktober 2022 namelijk Riverty. 

Een nieuwe naam met nog meer betaalgemak

Met Riverty biedt het het platform nog meer financiële vrijheid. De naam is geïnspireerd op de vloeiende en natuurlijke stroom van een rivier. Daarmee willen ze laten zien dat Riverty volwassen, dynamisch, doelgericht en krachtig is. Bij een nieuwe visie hoort ook een nieuw logo:

Afterpay wordt Riverty

De verbeterde diensten van Riverty

Alles wat nu mogelijk is met AfterPay, zal hetzelfde blijven in Riverty, alleen biedt het platform daarnaast nog meer diensten aan. Binnenkort lanceren zij een nieuwe manier van betalen, namelijk Split. Hiermee verdeel je jouw aankopen in gelijke bedragen. Ook zal binnenkort de app veranderen naar de nieuwe huisstijl. Maar er staan nog veel meer innovatieve oplossingen op de planning, met als doel de klant te ondersteunen in het dagelijks leven. De 4 kernwaarden van de nieuwe betaalfunctie zijn:

  1. Financieel bewust zijn: Betalingen doen die bij de klant passen zonder zorgen en extra zekerheid
  2. Vertrouwen: Transparante en eenvoudige oplossingen 
  3. Inclusiviteit: Veiligheid en flexibiliteit als basis voor betaaloplossingen
  4. Duurzaamheid: 'Shop nu, betaal later' blijven doorontwikkelen zodat de klanten betalingen op de meest flexibele manier kunnen beheren

Vanaf 4 oktober 2022 zie je tijdelijk het nieuwe Riverty logo in combinatie met het AfterPay logo bij de checkout van al jouw favoriete webshops.


Mika Koster
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mika!