De voordelen van onze printuploader

De voordelen van onze printuploader

Voor veel Sign- & Printbedrijven spelen printbestanden een cruciale rol in het soepel laten verlopen van bedrijfsprocessen. Daarom is het wel zo prettig dat de bestanden van te voren digitaal gecontroleerd worden om jouw backoffice én de productie zo min mogelijk te belasten. Mocht dit nog niet het geval zijn voor jouw bedrijf, lees dan vooral even verder!

Onze digitale printuploader 

Doordat wij al verschillende klanten succesvol hebben geholpen, durven wij inmiddels te stellen dat wij een stabiele oplossing hebben voor printbedrijven. Voor jouw klanten en voor jouw medewerkers.

Voordelen voor jouw klant

Onze printuploader valt naadloos te integreren met ons webwinkel systeem. Hierdoor kunnen orders online worden aangemaakt met een bijbehorende bestandscontrole per product. Zo heeft jouw klant direct inzicht in de eisen die worden gesteld aan het bestand: denk aan het formaat, snijlijnen en de resolutie.

Doordat er een digitale terugkoppeling ontstaan op het bestand, kan er snel geschakeld worden. Mede hierdoor ontstaat er geen frictie in het bestelproces en kunnen de orders digitaal worden klaargezet voor de backoffice.

Een ander bijkomend voordeel is, dankzij de volledige digitalisering, ook order eenvoudig opnieuw besteld kunnen worden. Alle data blijft namelijk bewaard in de account omgeving van de klant.

Voordelen voor interne processen

Als het printbestand correct is, kan de klant zijn of haar order digitaal inschieten. Voor medewerkers op de backoffice was het voorheen een taak om printbestanden te controleren. Naast het vele mailverkeer met de klant, resulteerde het ook vaak in vertraging van het bestelproces. Maar dat is verleden tijd zodra een digitaal systeem de goedkeuring doet.

Vervolgens kan het printbestand direct worden klaargezet voor de productie. Voor bepaalde klanten hebben wij namelijk ook de servers ingericht zodat er een overzichtelijke mappenstructuur automatisch wordt gecreëerd.

Jouw interne printprocessen optimaliseren?

Wij kunnen eindeloos vertellen over onze unieke printuploader, maar wij laten liever een demo zien in het echt. Dan kan jij namelijk de voordelen ontdekken voor jouw bedrijf. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Demo aanvragen?

Vraag vrijblijvend een gesprek met ons aan!

Contact opnemen