Wel of geen Open Source? Ontdek de voordelen van Fundamental

Wel of geen Open Source? Ontdek de voordelen van Fundamental

Moet ik wel of geen gebruik maken van Open Source pakketten? Wij krijgen met enige regelmaat de vraag waarom wij niet werken met een van de bekendere CMS pakketten, zoals WordPress of Magento. Om een duidelijk beeld te schetsen waarom wij uitsluitend met ons eigen pakket (Fundamental) werken, hebben wij onze overtuigingen voor jou op een rijtje gezet:

1. Afhankelijk van derden

Bij een Open-Source pakket ben je altijd afhankelijk van derden. Een plug-in of een update waardoor de website opeens crasht, heeft ons al te vaak een teleurgestelde klant opgeleverd. En het lastige is dat onze programmeurs hier weinig invloed op hebben. Uiteraard maken wij ook wel eens een foutje, alleen het proces om de fout te herstellen gaat zoveel makkelijker en sneller als je de code door en door kent.

2. Eenvoudig schakelen naar maatwerk

Naast de solide basis met boordevolle basisfunctionaliteiten, biedt het systeem ook de kans om modules op maat te ontwikkelen. Dit kunnen wij ons aanvankelijk niet voorstellen omdat het systeem letterlijk alles kan, maar toch komt het met regelmaat voor bij specifieke projecten. 

3. Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Wij weten als geen ander hoe zoekmachines verwachten bepaalde data te ontvangen. Fundamental is compleet ingericht voor de zoekmachines zodat onder andere Google exact de data ontvangt zoals ze dit graag willen. Uiteraard moet de content aansluiten op het verwachtingspatroon, maar de mogelijkheden dragen wij eenvoudig aan!

4. Direct schakelen met marketing

Onze marketeers kennen het systeem van top tot teen en weten als geen ander hoe de functionaliteiten maximaal benut kunnen worden voor online marketing. Nadat de website wordt gelanceerd, begint natuurlijk pas het proces om naamsbekendheid te vergroten, meer bezoekers genereren en conversies te optimaliseren.

5. Onderscheiden van de massa

Wij weten zeker dat zoekmachines kijken naar unieke en onderscheidende factoren op het web. Dit geldt niet alleen voor content, maar ook structuur van de code. Door jouw website of -shop te onderscheiden van een standaard pakket, heb je weer een stapje voor.

Nieuwsgierig geworden over Fundamental?

Wij kunnen deze pagina nog veel langer maken met allerlei leuke functionaliteiten en verkooppraatjes over Fundamental, maar zien is geloven. Vraag een gratis demo aan over ons beheersysteem en wij laten graag de mogelijkheden zien!

Gratis demo aanvragen


Creative Director
Lars Vollaers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lars!