Wij zijn officieel een partner van Snelstart

Wij zijn officieel een partner van Snelstart

Yes, vanaf vandaag mogen wij onszelf officieel partner noemen van Snelstart. Onze maatwerk koppeling is geautoriseerd waardoor wij onze klanten mogen voorzien van een automatische koppeling met dit boekhoudprogramma. Dit is goed nieuws voor alle Fundamental gebruikers omdat wij nu eenvoudig een aansluiting op het pakket kunnen maken.

Het SnelStart partnerschap

Het partnerschap is tot stand gekomen doordat een aantal klanten niet meer de tijd had om orders handmatig in te boeken. Bij heel veel webwinkels komt nog steeds een enorme administratieve last kijken. De orders die binnenkomen via de online verkopen worden nog handmatig overgetypt in een administratief programma. Afgezien van de tijd worden er bij het overtypen ook regelmatig fouten gemaakt, die vervolgens ook weer tijd kosten om te herstellen. Met de Api koppeling van Snelstart is dit alles niet meer nodig!

Ittica Media is partner van Snelstart

Jouw webwinkel koppelen met de API van Snelstart

Het opgestelde projectplan tussen Snelstart en Ittica is na een vlotte samenwerking tot stand gekomen. Doordat de koppeling modulair is opgezet, kunnen wij op ieder moment updates en doorontwikkelingen doorvoeren. Hierdoor ben jij als klant altijd voorzien van de laatste updates. 

Wil jij dus ook jouw webwinkel koppelen met het boekhoudprogramma van Snelstart? Stuur ons gerust een berichtje of neem contact met ons op!

Contact

 

Bedrijfspagina Ittica Media op Snelstart


Founder