Bol.com

Bol.com

Veel bedrijven verkopen producten niet alleen in de winkel of op hun eigen webshop, maar bieden ook producten aan op marketplaces. Één van de bekendste in ons land is Bol.com. Bol is een webwinkel in Nederland en België waarbij ondernemers de mogelijkheid krijgen om hun eigen producten aan te bieden. Bol.com heeft een groot bereik en daarom is dit een belangrijk verkoopkanaal voor veel ondernemers. Sinds kort heeft ons eigen ERP systeem een koppeling met het platform, maar wat houdt dat precies in?

Producten rechtstreeks in Bol.com

De koppeling zorgt ervoor dat alle producten die op een eigen webshop staan, rechtsreeks in Bol.com terecht komen. Dit betekent dat ondernemers niet zelf alle producten moeten toevoegen en overtypen, maar dat het systeem dit volledig automatiseert. Hiermee worden de aangeboden producten op de shop, met een paar klikken op de knop ook verkocht op Bol.com. 

Naamsbekendheid marketplace

Door het enorme aanbod en de goede service is Bol.com bij veel Nederlanders en Belgen favoriet. De producten scoren niet alleen goed in de zoekmachine, er zijn ook heel veel mensen die direct naar het platform gaan en daar producten intypen in de zoekbalk. Consumenten hebben vertrouwen in Bol.com en zullen daar sneller bestellen dan bij een onbekende webshops. 


Mika Koster
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mika!