Een betere online presentatie van jouw assortiment.

Beter gebruiksgemak door eenduidige productfotografie

Een juiste presentatie van jouw product kan lastig zijn, vooral als je dit wilt presenteren op een website of webshop. Voor Texo Trade Services (TTS) mochten wij een gros aan stoffen fotograferen om duidelijke presentatie te maken voor de klant en om het overzicht en de rust terug te brengen op de website. De voordelen van productfotografie uitbesteden bij Ittica:

  • Altijd kwalitatieve foto's in dezelfde hoek(en) genomen
  • Optie om foto's na te bewerken in gewenste uitsraling
  • Mogelijkheid voor directe optimalisatie in de webshop
  • Eerlijke prijzen voor het project

Het proces voor productfotografie

Allereerst bepalen we samen met jou wat voor type project het is, wat voor foto's jij verwacht en hoe wij het zouden moeten aanleveren. Zodra dit is kortgesloten beginnen we met fotograferen. In onze fotostudio is de meest voor de hand liggende optie, maar een andere plaats is natuurlijk ook mogelijk.

Productfotografie voor TTS

Na het fotograferen kunnen wij eventueel ondersteunen met onze extra diensten, zoals nabewerking of productvulling. Mocht dit niet gewenst zijn, dan leveren wij de foto's aan in het door jou gewenste formaat.

Productfotografie on demand

Omdat het assortiment per jaar, maand, week of zelfs dag kan wisselen is het belangrijk om te allen tijde nieuwe foto's te kunnen maken in dezelfde uitstraling. Als dit bij ons het het geval is, kan een mail met een korte beschrijving en het te fotograferen materiaal voldoende zijn. Wij houden namelijk alle settings bij van hoe de voorgaande foto's tot stand zijn gekomen.

Indien wij ook de (online) marketing uitvoeren, kunnen wij na het fotograferen direct schakelen om te zorgen dat de producten ook online vindbaar zullen zijn.

Bezoek de website
Doreen Metin-Kuipers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Doreen!