Complexe calculator voor het berekenen van kartonnen dozen op maat

De digitale wereld is tegenwoordig voor iedere industrie onvermijdbaar, zo ook voor kartonnendozen.nl, ook wel bekend als SPH verpakkingen. Wij hebben de nieuwe website kartonnendozen.nl ontwikkeld inclusief een complexe calculator waardoor alle soorten kartonnen dozen op maat kunnen worden samengesteld. Ontdek hier meer over deze calculator. 

Een calculator die is gebaseerd op berekeningen vanuit machines

De calculaties die in het systeem zitten, zijn allemaal gebaseerd op de berekeningen van de machines die de kartonnen dozen produceren. Per formaat en type doos is het verschillend welke machine moet worden ingezet. Niks te gek voor ons, maar dit was een redelijk complex onderdeel van de calculator vanwege de vele uitzonderingen. In totaal staan er in de calculator 13 verschillende dozen die in ontelbaar verschillende formaten besteld kunnen worden.

Calculator voor kartonnendozen.nl

Een kartonnen doos visueel maken met behulp van een 3D-model

In de calculator zit ook nog een 3D-model die zich aanpast naar het soort doos en het formaat dat is ingevoerd. Zo ziet de klant te allen tijde hoe de kartonnen doos er uit ziet in de werkelijkheid. Zodoende weet de klant zeker dat de doos past bij zijn business.

De meeste formaten kunnen direct worden besteld op de webshop, maar bij grotere oplagen of formaten biedt de calculator de mogelijkheid om eerst een offerte op te vragen. Wanneer de dozen zijn toegevoegd aan de winkelwagen, berekent het systeem automatisch uit hoe veel tape nodig is voor het aantal dozen. Een handige upsell dus!

Calculator voor kartonnendozen.nl

Is een calculator op maat ook iets voor jouw bedrijf?

Wij hebben al voor verschillende klanten een calculator op maat mogen bouwen en wij kunnen inmiddels wel stellen dat wij hier de nodige ervaring in hebben, ook bij ingewikkelde berekeningen. Denk je dat een calculator ook iets voor jouw bedrijf kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Bezoek de website
Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Dennis!