Maak calculeren eenvoudiger.
Met behulp van de software van Lijsteren

Geen ingewikkelde calculaties meer met de software van Lijsteren

In Nederland alleen al zijn er meer dan 800+ lijstenmakers, maar toch blijft het berekenen van verkoopprijzen voor deze lijstenmakers niet eenvoudig. De één gebruikt Excel en de ander rekent het nog uit op een papiertje. Op het moment van schrijven fluctueren de inkoopprijzen van de leveranciers en daarom des te belangrijker om daar met de verkoopprijzen wel op in te spelen.

Met behulp van Lijsteren is het de lijstenmakers een stuk makkelijker gemaakt. De software calculeert de verkoopprijzen vanuit de inkoopprijzen (van de leverancier) en de lijstenmaker hoeft alleen de gewenste marge in de afmeting van een lijst in te voeren.

Het digitaliseren van het calculatieproces

Wij hebben voor Lijsteren een op maat gemaakt systeem gerealiseerd. Hierdoor kan Lijsteren de prijzen van de leveranciers altijd up-to-date houden en dit zorgt ervoor dat de lijstenmaker geen marge misloopt. Wanneer de inkoopprijs van een houten lat voor een lijst stijgt, moet de verkoopprijs van een lijst ook stijgen, anders kan het voor de lijstenmaker niet meer uit. Dit wordt allemaal afgevangen in de software van Lijsteren!

Lijsteren

Meer voordelen van Lijsteren

Met het systeem van Lijsteren hebben wij niet alleen het calculatieproces gedigitaliseerd. Ook hebben wij ervoor gezorgd dat lijstenmakers eenvoudig al hun orders kunnen inzien, calculaties onderling kunnen vergelijken en geen fysieke updates meer nodig hebben. Alles is digitaal gemaakt om de processen zo efficiënt mogelijk in te richten. Alleen maar voordelen dus!

Is software op maat ook iets voor jou?

Loop jij met jouw bedrijf momenteel ook tegen een probleem aan en is digitalisering een welkome oplossing? Dan kunnen wij wellicht iets voor jou betekenen! Onze maatwerk software voor Lijsteren wist binnen een halfjaar al meer dan 100 lijstenmakers te helpen.

Is software op maat ook iets voor jouw bedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden.

Contact

Bezoek de website
Mika Koster
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mika!