Een opvallende beursstand met Dynamic LED.

Meer bezoekers op een beursstand door geanimeerde wanden

Op het moment dat je beslist om met jouw bedrijf deel te nemen aan een beurs, heb je vaak als doel om nieuwe klanten te vinden of om weer in contact komen met bestaande klanten. Het vinden dan nieuwe klanten doe je vooral door bezoekers op je beursstand te krijgen, maar hoe doe je dat eigenlijk? Het antwoord is je stand laten onderscheiden van de massa.

Opvallende beursstand met Dynamic LED

Het laten opvallen van je beursstand kan op verschillende manieren. Denk aan live cooking, keiharde muziek of een unieke presentatie van jouw beursstand. Het laatstgenoemde hebben wij mogen ontwikkelen voor de beursstand van EFKA waarbij de focus vooral lag op het gebruik van producten uit het eigen assortiment. Zo werd er een concept bedacht om beurswanden bewegend te maken door middel van Dynamic LED.

Voor een goede impressie van de bewegende beelden, biedt de onderstaande video een mooie impressie.

Het ontwikkelen van de animatie

De aluminium Ledframes hebben panalen van 16 x 16 centimeter aan de achterzijde die deanimaties kunnen afspelen. Per paneel zijn er 64 LED lampjes die afzonderlijk geanimeerd kunnen worden waardoor de animatie pixel perfect altijd pixel perfect moet zijn. 

Het proces van animeren was dan ook vooral een traject van Trial and Error. Vooraf werd er een concept bedacht waarin diverse animaties een bepaalde beleving moesten geven. Doordat de beursstand in het magazijn deels was opgebouwd, was het mogelijk om te ervaren hoe de animatie op de beursvloer zou zijn. Aan het einde van het traject bleef er enkel een MP4-bestand over dat op een USB-stick gekoppeld was aan de beurswand. 

Ook geschikt voor retail

Het product Dynamic LED is ook geschikt voor sfeerbepaling binnen de retail. Zo hebben wij voor de flagshipstore van Gazelle een mooie animatie mogen ontwikkelen om bezoekers te attenderen om ook de bovenste verdieping te zoeken. Dankzij de modulaire opbouw van de LEDframes zijn allerlei diverse animaties denkbaar!

Ben je geintresseerd geraakt in de mogelijkheden van Dynamic LED? Neem van vooral eens contact met ons op!

Contact

Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies