Minder administratieve rompslomp.
Webshop koppeling met Snelstart

Minder administratieve last door koppeling tussen webwinkel en Snelstart

Op je webwinkel komen (als het goed is) veel orders, e-mailadressen en andere klantinformatie binnen. Het kost veel werk om al deze orders handmatig in te boeken. Zeker sinds de sterke groei in de online bestellingen. En door de tijdsdruk is een foutje snel gemaakt wat in een later stadium weer problemen veroorzaken voor je eigen administratie. 

Mede dankzij Snelstart kan dit probleem eenvoudig opgelost worden. Zo hebben wij voor Borstelshop namelijk een API-koppeling gemaakt die ervoor zorgt dat orders op de shop automatisch worden doorgevoerd in de boekhouding. Deze koppeling controleert ook of deze klant nog niet in het systeem staat met een ander e-mailadres om dubbele data te voorkomen. Het handmatig invoeren van orders wordt hiermee volledig uit handen genomen en foutjes in de boekhouding is verleden tijd. Wij hebben in samenwerking met Snelstart deze koppeling ontwikkeld en mogen ons dan ook gecertificeerd partner van Snelstart noemen. 

Minder administratie door de API koppeling met SnelStart

De API koppeling zorgt dus voor een stuk minder handmatige administratie. Door de koppeling wordt er automatisch een verkoopfactuur aangemaakt en de gegevens die hierop staan zijn exact overgenomen uit de bestelling op de webshop. Dit voorkomt dus het probleem van typefouten tijdens het overnemen van adresgegevens. 

De voordelen van de koppeling tussen SnelStart en jouw webshop

  • Gegevens zijn altijd up-to-date
  • Geen werk met het handmatig invoeren van orders
  • Scheelt veel tijd
  • Voorkomt het maken van foutjes in de boekhouding

Een koppeling tussen jouw webwinkel en SnelStart?

Heb jij een webwinkel en wil jij ook tijd op administratie besparen? De API koppeling is ingericht op ons eigen ontwikkelde beheersysteem Fundamental. Dit beheersysteem is een voorwaarde voor de koppeling met SnelStart. Neem gerust vrijblijvend contact met één van onze experts op en ontdek de mogelijkheden voor een eventuele koppeling tussen jouw webshop en SnelStart.

Bezoek de website
Doreen Metin-Kuipers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Doreen!