Nieuwe Orderpick Module BonneBella

In een tijd waarin e-commerce snel terrein wint, is het stroomlijnen van logistieke processen van cruciaal belang voor het succes van elk bedrijf. Eén van onze klanten, BonneBella, bevond zich voorheen in een uitdaging waarbij het handmatige orderpickproces in het magazijn leidde tot onnodige complicaties en fouten. Maar nu, dankzij de innovatieve nieuwe orderpick module voor BonneBella binnen het beheersysteem Fundamental, heeft het bedrijf een revolutie teweeggebracht in hoe bestellingen worden verwerkt en verzonden.

orderpickmodule ecommerce

Efficiënt Orderpicken: De Uitdaging

Het traditionele orderpickproces bij BonneBella vereiste veel handmatige tussenkomst en verhoogde de kans op fouten. Het openen van individuele orders en het verzamelen van de benodigde producten kon resulteren in verwarring en onnodig heen en weer lopen in het magazijn. Bovendien was er geen gestroomlijnde paklijst, wat leidde tot inefficiënte orderverwerking en mogelijk vergeten producten bij een bestelling.

De Oplossing: Een Nieuwe Orderpick Module

De nieuwe orderpick module is een functionaliteit die het orderpickproces binnen BonneBella volledig heeft herdefinieerd. Deze module, geïntegreerd in het beheersysteem Fundamental, heeft het volgende mogelijk gemaakt:

  1. Nadat de nieuwe orders zijn geopend en als 'verzonden' zijn gemarkeerd, worden de verzendlabels uitgeprint en worden de bestellingen op chronologische volgorde zichtbaar binnen de nieuwe module.
  2. De module begeleidt de magazijnmedewerkers vervolgens bij het verzamelen van de producten per bestelling. Bij elk product kunnen ze eenvoudig een vinkje plaatsen zodra het is gepickt. Dit voorkomt het missen van items.
  3. Met de nieuwe module kunnen medewerkers in één continue ronde orders picken. Dit elimineert het constant heen en weer lopen tussen het magazijn en het ordersysteem, wat de productiviteit aanzienlijk verhoogt.

Deze module is optimaal ontworpen voor gebruik op een tablet. Met de tablet in één hand, heeft de medewerker de andere hand volledig vrij om te picken. Op het tablet-scherm is de volledige module overzichtelijk weergegeven, inclusief de lijst met bestelde producten en het verzendadres.

Dit biedt de mogelijkheid om in één oogopslag te controleren of het verzendadres overeenkomt met het verzendlabel, wat bijdraagt aan een nog snellere en nauwkeurigere orderverwerking.

Voordelen Van De Nieuwe Module

De voordelen van deze nieuwe functie zijn erg waardevol voor bedrijven met veel dagelijkse bestellingen. Dit innovatieve systeem heeft niet alleen de efficiëntie verbeterd, maar heeft ook gezorgd voor:

  • Foutminimalisatie: Dankzij de gestroomlijnde aanpak zijn handmatige fouten tijdens het orderpicken aanzienlijk verminderd.
  • Tijdsbesparing: Het geoptimaliseerde proces betekent minder tijd besteed aan zoeken en meer tijd aan productieve taken.
  • Verbeterde klanttevredenheid: Snellere en nauwkeurige orderverwerking leidt tot blije klanten en positieve mond-tot-mondreclame.

Ervaar Het Zelf

Benieuwd naar hoe de nieuwe orderpick module binnen Fundamental jouw magazijnbeheer kan transformeren? Waarom wachten? Probeer het vandaag nog uit en ontdek hoe je eenvoudig fouten kunt minimaliseren, efficiëntie kunt maximaliseren en je bedrijf naar nieuwe hoogten kunt brengen.

Vraag een GRATIS demo van Fundamental aan 

 

Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Dennis!