Wij hebben de complete huisstijl & website verzorgd voor MCM.
Corporate identity

Personal branding van A tot Z als sleutel van succes

Een eerste indruk kan je maar een keer maken. Daarom is het belangrijk om dit op de juiste manier te doen. Als startende ondernemer is het dus ook van groot belang om jouw potentiële klant niet alleen te bereiken, maar ook om precies datgene te tonen wat hun aanspreekt.

Van A tot Z ontzorgen

Voor Meijerink Creditmanagement (MCM) hebben wij daarom ingezet op personal branding. Hierdoor is MCM niet alleen een bedrijf, maar staat het gezicht en de naam van de ondernemer centraal. Wat wij zoal hebben gedaan?  Nou bijvoorbeeld:

  • Portretfotografie & bedrijfsfotografie
  • Huisstijl ontwikkeling
  • Website realisatie
  • Ondersteuning met content

Fotografie

Het opbouwen van een personal brand begint vaak met een naam en/of een gezicht. Met portret- en bedrijfsfotografie hebben wij geprobeerd om onderscheidend vermogen te creëren door juist datgene in beeld te brengen wat het merk versterkt: Henry Meijerink. De foto's worden dan ook gebruikt op iedere uiting om iedere keer weer het persoonlijke aspect te laten terugkomen.

Bedrijfsfotografie voor MCM

Huisstijl

De ontwikkeling van de huisstijl-elementen was een logisch gevolg vanuit de fotografie. Diverse elementen (visitekaartjes, briefpapier. brochure. logo ontwikkeling en een mailhandtekening) werden door onze Creatives ontworpen en getoetst aan de klant. Wederom was het van wezenlijk belang dat alles in het teken stond van Personal Branding om wederom de juiste eerste indruk te maken. Herhaling is immers key in het overbrengen van de gewenste boodschap.

Complete huisstijl van MCM

Website

Naast de fotografie en de huisstijl hebben wij ook de website mogen ontwerpen en realiseren. Rust, betrouwbaarheid en (je raadt het al) persoonlijk waren de punten die centraal stonden. Voor MCM is de website dan ook het digitale visitekaartje geworden waarop niet alleen het bedrijf, maar ook het verhaal en de ondernemer zelf, een podium krijgt.

Website van MCM

Ben jij ook een startende ondernemer?

Ben jij nou ook een startende ondernemer en wil jij iets nieuws beginnen? Twijfel niet en laat het ons weten! Geheel vrijblijvend horen wij graag jouw unieke ideeën en brainstormen we lekker verder met je!

Laat het ons weten

Bezoek de website
Lennard Vos
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lennard!