Real-time voorraadbeheer voor webshop en fysieke winkel

Voor de webshop Gerans Hoogeveen hebben wij een koppeling ontwikkeld tussen het kassasysteem Winstore en de voorraad in de webshop. Het doel was om de voorraadniveaus tussen de fysieke winkel en de webshop in real-time te synchroniseren, zodat klanten altijd toegang hebben tot actuele productbeschikbaarheid. 

Verschillende voorraadniveaus fysieke winkel en webshop 

Als webshop- en/of winkeleigenaar wil je jouw klanten natuurlijk nooit teleurstellen. Echter wanneer je verschillende voorraadniveaus in de winkel en op de webshop hebt, kan het voorkomen dat er een artikel wordt verkocht dat eigenlijk uitverkocht is. Dit resulteert tot frustratie en ontevredenheid.

De oplossing: een koppeling met Winstore en Fundamental

Wij hebben voor Gerans Hoogeveen een koppeling met Winstore ontwikkeld. De koppeling met Fundamental heeft het voorraadbeheer van de winkel en de webshop aanzienlijk vereenvoudigd. Niet alleen de voorraad is up-to-date, maar ook nieuwe producten, varianten of wijzigingen worden meegenomen. Het handmatig toevoegen en wijzigen van producten is bij Gerans dus niet nodig. 

Real-time voorraadbeheer

De koppeling biedt verschillende voordelen:

  • Up-to-date voorraadbeheer: de klant heeft altijd een actueel overzicht van de voorraad. Zowel online als in de winkel. Dit vermindert de kansen op fouten.
  • Efficiëntie: het automatiseren van de voorraadupdates bespaart tijd en vermindert de noodzaak voor handmatige aanpassingen.
  • Klanttevredenheid: klanten kunnen zonder problemen een bestelling plaatsen en worden niet teleurgesteld.

Is deze koppeling ook iets voor jouw winkel?

Wij zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van onze koppelingen. Door het kassasysteem van de winkel aan de webshop te koppelen hebben we een efficiënte voorraadbeheeroplossing gecreëerd die zowel de operationele effiiënte als de klanttevredenheid verbeterd. 

Wil jij jouw winkel- en onlinesysteem ook optimaal integreren? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen 

Nina Klein
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Nina!