Eenvoudig je voorraadlijst automatisch genereren.
Een module op maat

Voorraadlijst automatisch genereren op wekelijkse basis vanuit CMS

Al jarenlang houdt Ittica Media zich bezig om het online landschap zo makkelijk mogelijk en efficiënt in te richten. Zo hebben wij voor De Autogroothandel uit Hoogeveen onlangs een gave maatwerk module mogen opleveren om ook hun interne workflow te vergemakkelijken, namelijk door het automatiseren van de voorraadlijst vanuit het beheersysteem.

Wat is een voorraadlijst?

Voor De Autogroothandel houdt een voorraadlijst in dat er een PDF wordt gecreëerd waarop de actuele voorraad van de auto's overzichtelijk en netjes opgesomt staan. Het doel van deze lijst is om de autohandelaren wekelijks te kunnen updaten met de aanwezige voorraad en een periodieke statusupdate te geven.

Voorraadlijst

De oude workflow ten opzichte van de nieuwe workflow

Voorheen werd deze voorraadlijst wekelijks met de hand bijgewerkt en handmatig samengevoegd tot een PDF bestand. Naast het feit dat dit enorm tijdrovend is, bestaat er een behoorlijke kans op het maken van (menselijke) fouten. 

Om beide onderdelen te tackelen, is er voor de nieuwe workflow een module op maat gemaakt om vanuit het beheersysteem automatisch de voorraadlijst te genereren. Mede dankzij een koppeling met Autofactor wordt de voorraad ook nog rechtstreeks gesynchroniseerd zodat er slechts op 1 centrale plek auto's worden aangemaakt. Hierdoor wordt er niet alleen veel tijd bespaard op het beheer; ook de kans op het maken van fouten wordt geminimaliseerd.

Maatwerk module of functie laten bouwen?

Ons beheersysteem (Fundamental) is modulair opgesteld met een stabiele basis. Hierdoor kunnen wij iedere functionaliteit volledig op maat ontwikkelen om exact aan te sluiten op jouw interne- of externe workflow. Benieuwd naar de mogelijkheden? Twijfel niet en raadpleeg een van onze specialisten voor de uiteenlopende opties!

Contact

Eenvoudig je voorraadlijst automatisch genereren

Bezoek de website
Lennard Vos
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lennard!