Digital strategy.
Eerst denken, dan doen

Digital strategy

Het kunnen ontwikkelen van een website met code waar je u tegen zegt of het ontwerpen van de meest unieke webdesigns is leuk voor de buitenwereld, maar zonder bijpassende strategie blijf je schieten met losse flodders bij jouw doelgroep. Daarom willen wij graag voor ieder project dat wij beetpakken een bijpassende (online) strategie formuleren. Uiteraard kan het voorkomen dat jouw bedrijf een eigen marketingafdeling heeft met een eigen strategie & visie, maar ook dat is geen enkel probleem! Onze specialisten staan op ieder moment klaar voor een advies of brainstormsessie en mengen zich graag in jouw afdeling indien gewenst.

Van concept naar strategie 

Voor het formuleren van een strategie starten we altijd met een Explore-fase. Tijdens deze fase vragen wij jou het hemd van het lijf zodat we al jouw wensen, doelstellingen en verwachtingen in kaart kunnen brengen. Het resultaat van de Explore-fase is een concreet projectkader met daarin een duidelijk geformuleerde online strategie. Wij zijn er van overtuigd dat de strategie aansluit op jouw doelstellingen en niks anders dan een succesvol project moet opleveren.

Maar hoe nu verder?

Een terechte vraag! Je ontvangt een duidelijk projectkader met een uitgeschreven en doordachte strategie, maar wat zijn nou de vervolgstappen? Hand in hand met de documentatie leveren wij ook een offerte aan. Mede dankzij de Explore-fase kan de offerte tot in de details gespecificeerd worden.

Bij een akkoord op de offerte, starten wij de volgende stappen vanuit onze werkwijze. Create, Develop & Connect. Ben je benieuwd welke strategie wij voor jou in petto hebben? Vraag dan gerust eens een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen 

 


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies
Doreen Metin-Kuipers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Doreen!