Standaard website

Een standaard website lanceren binnen een aantal weken lijkt voor veel mensen onwerkelijk, maar niks is minder waar. Wij doen het namelijk met regelmaat! Dankzij onze unieke werkwijze kunnen wij de exacte wens van iedere klant achterhalen waardoor onze mensen precies weten wat er van ze verwacht wordt. Neem dit in combinatie met ons zelf ontwikkelde beheersysteem en wij garanderen dat de site live staat binnen vier of vijf weken.

Wat is een standaard website?

Naast het ontwikkelen van standaard websites, houden wij ons ook bezig met maatwerk oplossingen. Het is dus belangrijk om te weten wanneer de grenzen van standaard naar maatwerk worden overschreven. Voor ons blijft het een standaard website zolang er tijdens het ontwikkelingsproces geen updates in het beheersysteem gemaakt te hoeven worden. Hierdoor kunnen wij namelijk razendsnel schakelen en het beheersysteem in een eerder stadium lanceren. Het grote voordeel is dan namelijk dat er vroegtijdig gestart kan worden met contentvulling, want geloof ons nou maar: daar zit het meeste tijd in.

Standaard worden onze websites uitgerust met een hedendaags design dat conversie- en doelgericht is. Anders heeft het namelijk helemaal geen zin om een website te laten maken.

Onze werkwijze voor webontwikkeling

Het ontwerpen en ontwikkelen van een standaard website doen wij altijd in acht stappen. Om jou een goed beeld te geven, hebben wij ze even voor je opgesomd. 

  1. Wij voeren een Explore-fase uit om het project af te kaderen
  2. Er worden schetsen gemaakt voor de navigatiestructuur en indeling
  3. De Creatives leveren op maat gemaakte webdesigns
  4. Het beheersysteem wordt opgeleverd
  5. Onze developers starten met de ontwikkeling van de website
  6. De website wordt grondig getest
  7. Het creëren van content en pagina's
  8. Een feestelijke livegang

Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies