Ittica Media uit Hoogeveen.
Sterk in de ontwikkeling van websites
Gratis adviesgesprek aanvragen

Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten!

Een website laten maken in Hoogeveen

Ittica Media heeft al meer dan 20 jaar ervaring in online groei. Wij hebben al verscheidene projecten mogen doen voor verschillende gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland. Wij leveren goed werk waar je als klant blij van wordt. 

Wij vinden het belangrijk dat de bedrijven in Hoogeveen onze werkwijze en ons platform Fundamental leren kennen! Wij hebben al voor een groot aantal ondernemers in Hoogeveen een website mogen lanceren en niet zonder succes! Webshops die in het verleden geen winst maakten of helemaal geen bestellingen opbrachten, zijn inmiddels winstgevende webwinkels geworden. Lees hier meer over bij onze cases

Neem contact op

 

Website maken in Hoogeveen

Wanneer je een website laat maken bij Ittica Media krijg je te maken met onze werkwijze en van deze werkwijze wijken wij niet graag af. De reden dat wij hier niet graag van afwijken komt door de succesformule. In de afgelopen jaren hebben wij veel praktijkervaring opgedaan en onze werkwijze continu verbeterd om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren. Het geheim in onze werkwijze zit hem vooral in de samenwerking en een gedegen explore fase.

Voordat wij ook maar starten met één regel code of creatief design, nemen wij samen de doelstellingen door en bepalen we samen welke online strategie we gaan hanteren.

 

Wij ontwerpen jouw nieuwe website

Na de explore fase is voor ons duidelijk wat de doelstelling van het project is en waar jouw doelgroep zich bevindt. Met deze informatie kunnen wij starten met het ontwerpen van jouw nieuwe website. Wij denken mee hoe een website het beste zal aansluiten aan jouw bedrijf. Hierbij houden we altijd het doel van de uiteindelijke website in onze achterhoofd. Zonder deze informatie is het voor ons ook heel lastig om een webdesign te ontwikkelen. Een website is een online visitekaartje en hiermee wil je natuurlijk altijd een goede eerste indruk achter laten. Wij hebben jaren ervaring in het designen van mooie websites die ook nog eens gebruiksvriendelijk, mobielvriendelijk en zoekmachine vriendelijk zijn.

Maatwerk website of webshop?

Of je nou een maatwerk website wil bouwen of een wat eenvoudigere website, onze werkwijze zal niet veranderen. Ben je op zoek naar een website die winstgevend is en er tegelijkertijd goed uit ziet? Dan moet je bij Ittica Media zijn! 

Door met ons een explore fase aan te gaan, kunnen wij aantonen dat wij jouw website of webshop winstgevend kunnen maken. Een explore fase doen wij altijd vrijblijvend, want na de explore fase kunnen wij pas een indicatie geven wat het project moet gaan kosten. Benieuwd naar een passende oplossing voor jouw onderneming? Wij bieden verschillende website pakketten. 

Vraag een adviesgesprek aan!

Zullen we samen een kop koffie of thee doen? Vraag eenvoudig een adviesgesprek aan!

Adviesgesprek aanvragen
Fauve Vlegels
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Fauve!