Focus Koeriers

Focus Koeriers

Het handmatig aanmelden van orders om daarna verzendlabels handmatig in te vullen en te printen om vervolgens een pick up afspraak in te plannen. Het klinkt niet alleen foutgevoelig, dat is het ook! Plus dat het enorm veel tijd in beslag neemt. Daarom hebben we voor onze klant Nonstop Printing een koppeling gemaakt in het ERP systeem met Focus Koeriers.

Door deze koppeling worden orders automatisch aangemaakt, worden verzendlabels geprint en wordt er routinematig een pickup moment gepland. 

Koppeling met Focus Koeriers

Focus Koeriers is een koeriersdienst welke gespecialiseerd is in speciaal vervoer. Spoed, 's nachts, internationaal, geconditioneerd en maatwerk transport is allemaal mogelijk. Voor Nonstop Printing is dit een uitkomst doordat Focus Koeriers zich ook specialiseert in het transport voor de op- en afbouw van een beursstand. 

Koppelingen met verzenddiensten

Een koppeling tussen koeriersdienst en webshop is tegenwoordig een must. Er gaat zoveel tijd en moeite gepaard met het handmatig doen van dit proces. Daarom zorgen we bij Ittica Media altijd voor een naadloze verbindingen tussen koeriersdienst en webshop wanneer dit nodig is. Zo gaat het orderproces zo veel mogelijk automatisch, wat resulteert in minder fouten en snellere orderafhandeling. 

 

 


Nina Klein
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Nina!