GLS

GLS

GLS is een logistiek bedrijf dat zich richt op het verzenden van pakketten en pallets in Europa. Het bedrijf biedt een breed scala van diensten, waaronder standaardpakketverzending, expressverzending, internationale verzending en zakelijke oplossingen. GLS is een van de grootste pakketvervoerders in Europa en werkt samen met meer dan 30.000 klanten. Met een netwerk van meer dan 50 eigen depots en meer dan 500 partners, biedt GLS een efficiënte verzendservice die zich richt op snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. GLS biedt ook diverse track-and-trace-opties en real-time-inzicht in verzendingen, zodat klanten altijd op de hoogte zijn van de status van hun verzendingen.

Koppeling met GLS

Met behulp van ons eigen beheersysteem, Fundamental, hebben we een krachtige koppeling met GLS kunnen maken. Dankzij deze koppeling kan GLS efficiënt verzendingen aanmelden en verwerken, zodat jij je volledig kunt richten op het runnen van je bedrijf. GLS staat bekend om hun snelle en betrouwbare verzendingen, dus je kan er zeker van zijn dat je producten snel en veilig bij de klant zullen arriveren. Dankzij deze koppeling kun je erop vertrouwen dat jouw verzendingen professioneel worden afgehandeld.

Ontdek alle andere mogelijkheden van Fundamental

Fundamental, ons eigen beheersysteem heeft naast deze koppeling nog een breed scala aan andere mogelijkheden te bieden. Bekijk deze pagina voor verdere details over het product. Bij vragen staan wij natuurlijk altijd voor je klaar om deze te beantwoorden. Neem in dat geval dus gerust contact met ons op.

Ik heb een vraag


Lars Vollaers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lars!