Google

Google

Bij Ittica Media kunnen wij eenvoudig alle webdiensten van Google in jouw website of webshop implementeren. Met deze tools krijg je inzicht in jouw bezoekers en hiermee kun jij jouw bedrijf vindbaar maken op Google. Benieuwd welke tools wij kunnen implementeren in jouw shop?

Google Analytics

Dit is één van de bekendste en een onmisbare tool van Google. In Google Analytics krijg je inzichten in alle activiteiten op jouw website. Kom erachter hoe oud je bezoekers zijn, wat voor geslacht ze hebben, waar ze vandaan komen en hoeveel bezoekers op jouw website aanwezig zijn. Met deze informatie kan er achterhaald worden of je website wel de juiste bezoekers trekt. Komen ze uit de organische resultaten van Google, Via Ads of via een andere website? Je ontdekt het allemaal in Google Analytics. Vind je het lastig om analyses uit Google Analytics te halen en weet je niet waar je moet beginnen? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen jou helpen.

Google Ads

Vergroot het succes van jouw bedrijf met Google Ads. Het is een online-advertentieprogramma van Google waarmee bedrijven reclame kunnen maken via verschillende soorten campagnes. Er zijn verschillende soorten advertenties in Google. Denk aan een tekstadvertentie in de zoekresultaten, shoppingadvertenties en displayadvertenties. Lees hier meer over de betaalde advertenties in Google op SEA of neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Google Search Console

Search Console wordt gratis aangeboden door Google. Het is een webdienst waarmee onder andere de indexeringsstatus, de positie, de zoektermen en de zichtbaarheid van websites kunnen worden bijgehouden. De tool geeft daarnaast problemen aan die invloed hebben op je aanwezigheid in de zoekresultaten. 

Google Optimize

Google Optimize is een gratis tool waarmee je kunt A/B-testen. Hiermee kun je meten wat veranderingen aan je website voor effect hebben op de conversie. Naast het verkrijgen van meer bezoekers op je website, is het ook heel belangrijk om zoveel mogelijk bezoekers op je website te laten converteren. 


Alt title
Nina Klein
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Nina!