Onze website pakketten.
Voor iedere ondernemer een passende oplossing
Gratis adviesgesprek aanvragen

Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten!

De voordelen voor jou

Dagelijks wordt er via Google ontzettend vaak gezocht op producten en diensten die met jouw bedrijf te maken hebben. Als jouw website dan niet hoog scoort op deze zoekwoorden, gaat de concurrent er met deze potentiële klanten vandoor. Met SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgen wij ervoor dat jouw website structureel beter vindbaar is en je topposities scoort op voor jou relevante zoekwoorden.

Hoe wij dat realiseren voor jouw bedrijf? Wij maken jou vindbaar op relevante zoekwoorden, verbeteren de techniek van jouw website en zorgen dat er waardevolle websites verwijzen naar jouw domein.

  Hogere posities in de zoekresultaten
  Altijd vindbaar voor potentiële klanten
  Blijvende verbeteringen aan jouw website
  Vaste maandelijkse investering
  Persoonlijke campagnemanager
  Transparante werkwijze
  Real-time dashboard
  Rapportages van resultaat en werkzaamheden

 


Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Of in het Nederlands: ‘zoekmachine optimalisatie’. Door jouw website voor de zoekmachine te optimaliseren, zorgen wij dat jouw website zo ver mogelijk bovenaan komt te staan in de organische resultaten van Google.

“En wat heb ik hier dan aan?” kan een logische vraag zijn die jij hebt. Dagelijks gebruiken tienduizenden mensen Google om te zoeken naar de producten of diensten die jij aanbiedt. Staat jouw website dan op een prominente plek in de zoekresultaten? Dan is de kans groot dat gebruikers op jouw website klikken. En meer bezoekers aan jouw website betekent meer potentiële leads, aanvragen en klanten.

Quickscan aanvragen

Onze winnende SEO formule

Wij hebben al veel relaties geholpen met zoekmachine optimalisatie. Hierdoor hebben wij onze SEO strategie steeds verder kunnen verfijnen.
 

Websites
Websites
Websites
Websites

Quickscan aanvragen?

Quickan aanvragen subtekst komt hier

Contact

SEO Manager vertelt

“Als SEO Manager geniet ik er elke dag van om onze relaties te zien stijgen in de organische zoekresultaten van Google. Wat mij vooral aanspreekt is dat het een continu proces is, doordat de markt altijd in beweging is en er steeds weer nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden bij komen. Het leuke is dat je met elke optimalisatie weer dichter bij je doelstelling komt. En vaak gaat het behalen van deze doelstelling gepaard met nieuwe klanten voor onze relaties. Mooi om te zien dat wij hier met onze optimalisaties aan kunnen bijdragen!”

Lennard Vos
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lennard!