Online marketing.
Onze specialisten staan voor je klaar

Hoger scoren in Google

De grootste online zoekmachine op aarde “Google” wie kent het niet? Als ondernemer zijnde wordt het steeds belangrijker om goed zichtbaar te zijn in de zoekmachine van deze gigant. Ittica media is gespecialiseerd in dit vakgebied en helpt jou graag bij het hoger scoren in Google.

Samen groeien in Google

Vandaag de dag is de digitale kant van een bedrijf niet meer weg te denken uit de samenleving. Het wordt zodoende ook steeds belangrijker om zichtbaar te zijn op het internet. Ittica media weet door de jarenlange ervaring exact wat er nodig is om bedrijven te laten groeien in de online wereld.

Onze werkwijze?

In de loop der jaren hebben wij onze eigen werkwijze gecreëerd. We zien om ons heen veel marketingbureaus opkomen, maar door het net wat anders te doen zijn wij van mening het verschil te kunnen maken.

De marketing werkzaamheden worden uitgevoerd door het “connect” team. Voorafgaand aan het project willen wij eerst een kennismakingsgesprek voeren. Wij vinden een dergelijk gesprek essentieel, om alle informatie boven tafel te krijgen en samen doelstellingen te bepalen.

Wij hebben in het verleden ervaren dat de resultaten het beste zijn als alle wensen en behoeften in het voor stadium goed zijn besproken. Na afloop van het kennismakingsgesprek gaat het marketing team hard aan de slag, om tot de mooiste resultaten te komen. Iedere maand wordt er aan het einde van de maand een terugkoppeling gemaakt naar de afgelopen maand. Tijdens dit moment worden de bevindigen en resultaten gepresenteerd en worden er nieuwe doelen voor de aankomende maand opgesteld.

Benieuwd welke bedrijven wij al hebben mogen laten groeien? Neem dan een kijkje bij ons klantenbestand.

hoger scoren in google

De mogelijkheden om hoger te scoren

Ben jij benieuwd naar wat Ittica media voor jouw onderneming kan betekenen? Wij bieden verschillende marketingpakketten aan. De pakketten beschikken allemaal over dezelfde basis elementen, de grotere pakketten beschikken echter over extra zaken. Weet je niet precies welk pakket je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden.

Savannah Klasen
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Savannah!