Ittica Media uit Hoogeveen..
Sterk in de ontwikkeling van webwinkels
Gratis adviesgesprek aanvragen

Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten!

Internetbureau Hoogeveen

Full Service Internetbureau Ittica Media uit Hoogeveen is er voor de ondernemer die online wil groeien. Door webshops en websites te bouwen volgens bewezen systemen leggen wij een goede basis voor het online succes. Op deze basis kunnen we bouwen met online marketing. Na een marktanalyse te doen ontwikkelen we een online marketingstrategie. Hiermee halen we het geschikte verkeer naar je website en zorgen we ervoor dat ondernemers genoeg klanten krijgen. 

De basis: Een website of webshop laten maken door experts

Je website of webshop is het fundament van jouw online presentatie. Het legt de basis voor verdere activiteiten online. Daarom is het van cruciaal belang dat er een stevig fundament wordt gebouwd. Middels ons systeem Fundamental bouwen we een website die past bij jouw onderneming en die is voorzien van alle benodigdheden voor een succesvolle webshop of website. Doordat we continu ons systeem updaten ga je met de tijd mee en in sommige gevallen loop je zelfs voor op de rest!

Belangrijke kenmerken van onze websites en webshops:

  • Leesbaarheid, begrijpbaarheid en degelijkheid.
  • Responsive (desktop, tablet & mobiel).
  • Makkelijk te onderhouden.
  • Van CRO tricks voorzien.
  • SEO geoptimaliseerd.
  • Technisch gezond.

 

 

Explore-fase

Nadat er contact is geweest over een eventueel project, starten wij de Explore fase, het maakt niet uit of dit voor een nieuwe webshop is of voor een online marketing strategie. Deze werkwijze doorlopen wij in alle verschillende projecten. In het Explore-gesprek proberen wij zoveel mogelijk informatie te vergaren om jouw wensen, doelgroepen, doelstellingen en kansen concreet te maken. Met deze informatie kunnen wij strategisch meedenken over hoe jouw nieuwe website of organische vindbaarheid nog succesvoller kan worden.

Create-fase

Wanneer jij akkoord bent met de Explore-fase en de doelstellingen die wij hebben opgesteld, starten wij met de Create-fase. In deze fase komen onze creatievelingen om de hoek kijken. De website wordt ontworpen en social media content of productfotografie wordt gecreërd binnen deze fase.

Develop-fase

Na het ontwerpen en goedkeuren van het design, kunnen onze developers starten met het bouwen van de website. Dit gebeurt vanzelfsprekend in de fase: "Develop." Tijdens deze fase wordt er ook uitvoerig getest, zowel met projectleden als daadwerkelijke gebruikers.

Connect-fase: Online marketing voor jouw bedrijf in Hoogeveen

Tot slot komt de fase: "Connect." Tijdens deze fase - die eigenlijk nooit stopt - doen wij er alles aan om de doelgroep te bereiken en te behouden. Wij adviseren en optimaliseren waar nodig zodat jouw nieuwe website vindbaar is in de zoekmachines. Deze werkwijze is ontstaan na meer dan 20 jaar ervaring en het succesvol afronden van verschillende projecten.

Ittica Media als jouw partner: samen online groeien!

Onze websites en webshops zijn resultaatgericht, perfect vindbaar in de zoekmachines en zien er ook nog eens schitterend uit. Klanten navigeren makkelijk door je website heen en nieuwe producten toevoegen is met 1 druk op de knop gedaan! Met ons eigen beheersysteem Fundamental is het ook mogelijk om jouw website in meerdere talen online te zetten. Ideaal als je je met je webshop bijvoorbeeld ook in Duitsland wil verkopen.

Maar niet alleen een goede website is genoeg om jouw bedrijf online vindbaar te maken. Marketing heeft hier een hele grote rol in. Met een combinatie van verschillende marketingactiviteiten zoals SEO, SEA, Social Media en E-mailmarketing zorgen wij ervoor dat jouw website op die 1e pagina van Google terechtkomt. 

Contact

Nina Klein
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Nina!