Marketingbureau Drenthe

Ben jij op zoek naar een oplossing voor jouw online marketing vraagstuk? Dan ben je bij Ittica media uit Hoogeveen aan het juiste adres. Samen met jou komen we tot de gewenste oplossing en dragen we een steentje bij aan het doorontwikkelen van jouw bedrijf!

Wie zijn wij?

Ittica media is een internetbureau gevestigd in Hoogeveen, Drenthe. Omdat wij het digitale landschap van dichtbij hebben zien opgroeien, hebben wij ons in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevend marketingbureau in Drenthe. Binnen het bedrijf worden er diverse werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het bouwen van websites en webshops op ons eigen beheersysteem Fundamental en diverse online marketing activiteiten. Door onze unieke werkwijze hebben wij al veel bedrijven mogen laten groeien en kunnen we niet wachten om jouw bedrijf ook te laten scoren in de digitale jungle van vandaag de dag.    

Online marketing in Drenthe

Binnen Ittica media willen wij ons onderscheiden van andere marketingbureaus. Contact met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. iedere klant is uniek en heeft een ander vraagstuk, daarom verdient iedere klant ook een eigen behandeling. Om jouw vraagstuk zo goed mogelijk te kunnen vervullen, beginnen wij te allen tijde met een introductiegesprek. In dit gesprek worden de wensen, behoeften en verwachtingen uitgesproken. Door dit gesprek weten beide partijen wat men van elkaar kan verwachten en is de kans op succes het grootst.

Diensten Ittica media   

Ittica media biedt verschillende online marketing diensten. Door de diverse diensten is er altijd een manier om jouw online marketing vraagstuk op te lossen. De diensten die wij bieden op het gebied van online marketing staan hieronder kort en bondig uitgelegd, zodat jij een beter beeld krijgt over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

SEO 

Ittica media heeft jaren lang ervaring op het gebied van online marketing, daarom weten wij al te goed welke facetten essentieel zijn om jouw bedrijf daadwerkelijk te laten scoren in Drenthe! SEO is namelijk een tijdrovend proces, maar tegelijkertijd wel een goede manier om jouw website/webshop te laten groeien. SEO is gefocust op de langere termijn en zorgt ervoor dat jouw site door blijft groeien en niet stopt nadat het budget op is, zoals bij SEA het geval is. Benieuwd naar wat SEO exact in houdt? Bekijk dan onze blog over SEO

SEO

SEA 

SEA gaat in de volksmond vaak gepaard met SEO, echter zijn het hele verschillende onderdelen binnen online marketing. Waar SEO gefocust is op de lange termijn, is SEA gefocust op de korte termijn. SEA is echter niet minder waardevol dan SEO! Het is maar net wat jouw doel is als ondernemer zijnde. SEA is namelijk de ideale manier om in een korte tijd te scoren in de zoekmachine van Google en zodoende veel “cliks” te genereren.

Online groei

E-mail marketing 

E-mail marketing is een effectieve vorm van klanten benaderen. E-mail marketing heeft namelijk de hoogste ROI score van alle marketingkanalen! De specialisten van ons "connect" team bekijken aan de hand van een marketingstrategie wat de meest effectieve marketingkanalen voor jouw bedrijf zijn en gaan op basis van deze gegevens aan de slag. 

Sociale media 

Aan de hand van de juiste sociale media kanalen kunnen wij ervoor zorgen dat we heel gericht jouw bedrijf op de kaart zetten. Sociale media kanalen zoals Instagram en Facebook zijn kanalen met een groot bereik en zodoende perfecte kanalen om als bedrijf zijnde jezelf te promoten. Doordat je op sociale media heel gericht kan adverteren is de kans dat de doelgroep bereikt wordt groot. Dit zorgt ervoor dat de naam van jouw bedrijf nog beter zichtbaar wordt onder ondernemers in Drenthe!

Social media marketing

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd wat Ittica media kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een eventueel kennismakingsgesprek. De koffie staat bij ons altijd klaar, dus kom gerust langs! Mocht het jou beter uitkomen dat wij bij jou langskomen, is dat ook altijd mogelijk.

Ontdekken waar jouw kansen liggen?

Vraag dan onze vrijblijvende online marketing scan aan.

Laat hier je marketing analyseren
Mark IJmker
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mark!