Digitale groei behalen.
Online Marketingbureau uit Drenthe

Marketingbureau noord

Wil jij jouw website beter zichtbaar maken voor jouw doelgroep? Ittica media is met twintig jaar ervaring een expert uit Noord Nederland. Door de jarenlange ervaring weten wij wat er speelt in de markt en waar we rekening mee moeten houden.

Wie zijn wij?

Ittica media is een marketingbureau in Noord-Nederland. Met al meer dan twintig jaar aan ervaring zijn wij een gevestigde naam geworden in het noorden. Wij streven altijd naar verbetering in het constant veranderende online landschap. Ons doel is om jouw website zo goed mogelijk te laten scoren in de zoekmachine van Google. Wij kunnen pas tevreden zijn als jij blij bent met de resultaten!

Onze manier van aanpakken

De laatste jaren zijn er veel marketingbureaus bij gekomen in het Noorden, wij willen ons hiervan onderscheiden en doen het daarom net even wat anders. Door onze unieke werkwijze kunnen wij nog beter voorzien in de behoefte van de klant en komen we tot de mooiste en beste resultaten

Wij hebben niet een vaste manier om bedrijven te laten scoren, dit kan namelijk niet. Ieder bedrijf is uniek en verdient daarom ook een eigen aanpak. Één ding staat echter vast en dat is dat wij te allen tijde een samenwerking beginnen met een kennismakingsgesprek. In dit eerste gesprek willen wij exact in kaart brengen wat jij van ons verwacht en wat wij van jou verwachten. Door alle wensen en behoeften duidelijk te maken aan elkaar is de kans op succes het grootst. Na dit gesprek gaan onze toppers van het marketingteam direct aan de slag om er voor te zorgen dat jouw website gaat aanslaan in de zoekmachines van Google en Bing.

Marketingbureau Noord Ittica Media

Nieuwsgierig? 

Ben jij benieuwd of onze unieke werkwijze jouw website ook kan laten scoren? Neem dan gerust contact met ons op voor een eventueel kennismakingsgesprek. Wij komen graag langs bij jouw bedrijf, maar je bent net zo goed welkom bij ons in Hoogeveen onder het genot van een lekker bakje koffie.

Ontdekken waar jouw kansen liggen?

Vraag een vrijblijvende online marketing scan aan en verken jouw mogelijkheden.

Vraag hier de scan aan
Fauve Vlegels
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Fauve!