Digitale groei behalen.
Online Marketingbureau uit Drenthe

Online marketing Drenthe

Ben jij op zoek naar regionale partner in Drenthe om jouw online marketing activiteiten aan toe te vertrouwen? Dan is Ittica Media uit Hoogeveen de perfecte match voor jouw onderneming in Drenthe! Althans dat vinden wij zelf! Op deze pagina vertellen wij jou kort en krachtig over hoe wij online marketing kunnen inzetten voor het behalen van digitale groei.

Samen online groei realiseren

Met al meer dan 20 jaar ervaring in de digitale jungle hebben wij het internet van dichtbij zien opgroeien. Inmiddels trekken wij dan ook de conclusie dat 'online' nooit stilstaat en dat blijven doorontwikkelen het allerbelangrijkste is.

Met een strategische aanpak proberen wij maandelijks, samen met jou, de marketingactiviteiten en doelstellingen te bepalen. Onze nadruk ligt dan ook op samen omdat jij immers de vakinhoudelijke kennis hebt en wij de ins en outs van de online wereld weten.

Online marketing Drenthe

Onze werkwijze

Welke activiteiten wij gaan inzetten voor jou is totaal afhankelijk van de doelstellingen en de middelen. Zo kan Social Media, Zoekmachine optimalisatie of Adwords een belangrijke rol gaan spelen. Daarom gaan wij in een eerste gesprek jou de hemd van het lijf vragen om te zorgen dat wij een duidelijk verwachtingspatroon boven water halen.

Vanuit dat punt gaan wij per maand plannen welke activiteiten er op de planning staan. Aan het eind van iedere maand doen wij, naast de periodieke monitoring, een analyse om terug te blikken op de uitgevoerde marketingactiviteiten. Wat ging er goed en wat heeft onder verwachting gepresteerd? Het vergaren van de ze kennis is de belangrijkste factor in het verhaal om het rendement te verhogen van alle activiteiten.

Standaard marketingpakketten

Om het transparant te houden werken wij voor onze klanten middels maandelijkse marketingpakketten. Een vast bedrag per maand waaraan vaste uren zijn gekoppeld zonder enige verassingen achteraf. En dan allemaal al vanaf €390,00 per maand. Voor meer informatie over onze marketingpakketten kan je ons het beste even een mail sturen.

Informatie over de pakketten

Online marketing uitbesteden in Drenthe?

Ben jij dus op zoek naar een internetbureau in Drenthe om jouw online marketing uit te besteden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op en wij komen gerust een keer bij jou (of bij ons) op de koffie.

Lars Vollaers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lars!