Digitale groei behalen.
Online Marketingbureau uit Drenthe

Online marketing Drenthe

Ben jij op zoek naar regionale partner in Drenthe om jouw online marketing activiteiten aan toe te vertrouwen? Dan is Ittica Media uit Hoogeveen, full service marketingbureau, de perfecte match voor jouw onderneming in Drenthe! Althans dat vinden wij zelf! Op deze pagina vertellen wij jou kort en krachtig over hoe wij online marketing kunnen inzetten voor het behalen van digitale groei.

Samen online groei realiseren

Met al meer dan 20 jaar ervaring in de digitale jungle hebben wij het internet van dichtbij zien opgroeien. Inmiddels trekken wij dan ook de conclusie dat 'online' nooit stilstaat en dat blijven doorontwikkelen het allerbelangrijkste is.

Met een strategische aanpak proberen wij maandelijks, samen met jou, de marketingactiviteiten en doelstellingen te bepalen. Meer potentiële klanten, conversies en/of leads. Onze nadruk ligt op samen. Jij hebt immers de vakinhoudelijke kennis. Wij zijn bekend met alle ins en outs van de online wereld.

Online marketingstrategie formuleren

Onze werkwijze

Welke activiteiten wij gaan inzetten voor jou is totaal afhankelijk van de doelstellingen en de middelen. Zo kan Social Media, Zoekmachine optimalisatie of Adwords een belangrijke rol gaan spelen. Daarom gaan wij in een eerste gesprek jou het hemd van het lijf vragen om te zorgen dat wij een duidelijk verwachtingspatroon boven water halen. 

Met een vanuit de gesprekken geformuleerde marketingstratie plannen wij taken om te werken aan de online vertoning van uw bedrijf in Drenthe. Aan het eind van iedere maand doen wij, naast de periodieke monitoring, een analyse om terug te blikken op de uitgevoerde marketingactiviteiten. Wat ging er goed en wat heeft onder verwachting gepresteerd? Zo zijn we transparant naar u en kunnen we succes delen, maar ook bijsturen waar nodig.

Online marketing bureau in drenthe Ittica Media

Standaard marketingpakketten

Om het transparant te houden werken wij voor onze klanten middels maandelijkse marketingpakketten. Een vast bedrag per maand waaraan vaste uren zijn gekoppeld zonder enige verassingen achteraf. En dan allemaal al vanaf €390,00 per maand. Voor meer informatie over onze marketingpakketten kan je ons het beste even een mail sturen.

Informatie over de pakketten

Online marketing uitbesteden in Drenthe?

Ben jij dus op zoek naar een internetbureau in Drenthe om jouw online marketing uit te besteden en jouw doelgroep te bereiken? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op en wij komen gerust een keer bij jou (of bij ons) op de koffie. Op naar online succes!

Freek Kamans
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Freek!