Online marketing Hoogeveen

Je hebt een mooie webshop of website en je vraagt je sterk af waarom deze online nog niet gevonden wordt. Je wil graag meer met online marketing bezig, maar je weet niet precies wat je moet doen of hoe het werkt. Wij zijn Ittica Media en kunnen jou helpen je bedrijf online te laten groeien. Wij zijn een Internetbureau uit Hoogeveen met meer dan 20 jaar ervaring.

Online marketing is voor iedere organisatie anders

De meeste bedrijven zijn natuurlijk wel bekend met het begrip online marketing. Maar wat valt hier precies onder en hoe kun je jouw kanalen op de juiste manier inzetten? Zoekmachine optimalisatie, betaald adverteren, social media, e-mailmarketing, influencermarketing, er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van online marketing. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee waar je moet beginnen.

Elke organisatie is anders en daarom maken wij voor jouw bedrijf een een maatwerk online marketingplan. 

Een uitgedacht marketingplan voor jouw bedrijf in Hoogeveen

Om te starten met marketing, heb je een goed online marketingplan nodig. In het marketingplan staat de marketingstrategie voor jouw bedrijf geformuleerd. Een juiste marketingstrategie is namelijk niet 100% inzetten op betaald adverteren, maar een combinatie van diverse kanalen die dusdanig worden ingezet om jouw (online) doelstellingen te kunnen behalen. Maar wat voor middelen zetten wij in om jouw bedrijf in Hoogeveen online te laten groeien?

Waar zijn wij goed in als online marketing bureau?

  • Het grootste deel van jouw potentiële klanten start hun klantreis in Google, net als jij zelf waarschijnlijk. Je typt in wat je nodig hebt of stelt een vraag aan Google. Binnen no-time krijg je duizenden resultaten tevoorschijn en je klikt op één van de bovenste organische resultaten. Met SEO zorgen wij ervoor dat jouw organisatie binnen deze belangrijke resultaten tevoorschijn komt. Hierbij kijken we naar de techniek, de content en autoriteit van jouw website of webshop en gaan wij deze optimaliseren.
  • SEA is een ander belangrijk onderdeel binnen online marketing, want boven de organische zoekresultaten, komenden de betaalde resultaten te staan. De advertenties worden ingezet op zoekwoorden die voor jouw organisatie belangrijk zijn. De advertenties kunnen tekstadvertenties zijn, maar ook Google Shopping advertenties. Wij bepalen wat het beste bij jouw onderneming past.
  • Social Media is tegenwoordig niet weg te denken uit ons leven. Social Media op de juiste manier inzetten vergt inzicht en de nodige tijd. Een waardevolle band opbouwen met je volgers is ontzettend belangrijk. Op Social Media heb je heel veel verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan facebook campagnes, maar ook aan live-interactie op instagram, video's op TikTok en nog veel meer. Jouw Social Media succesvol inzetten? Schakel de hulp van Ittica Media uit Hoogeveen in.
  • Tot slot, hebben we nog een ander onmisbaar marketingkanaal, namelijk e-mailmarketing. E-mailmarketing is het meest effectieve marketingkanaal. De ontvangers hebben zich zelf aangemeld om meer informatie te ontvangen en dit maakt het kanaal zo effectief. Met de juiste Call to Action en boodschap, valt hier veel omzet te behalen. Het is dé manier om in contact te komen én te blijven met jouw klanten. 

Jouw online marketingbureau in Hoogeveen: Ittica Media

Inmiddels helpen onze marketeers al veel verschillende bedrijven met hun online marketing strategie en doelstellingen. Wij zijn niet alleen actief in Hoogeveen, maar door heel Nederland en sinds kort zelfs in Duitsland. Met een maandelijkse strategie zorgen wij voor een toename in jouw bezoekers en zetten deze bezoekers om naar klanten. Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op. We helpen je graag naar online succes!

Contact

Mark IJmker
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mark!