Online marketing.
Onze specialisten staan voor je klaar

Online marketing uitbesteden

Zodra je onderneming met behulp van een website op het internet gevestigd is, wil je na verloop van tijd online kunnen groeien. Online marketing speelt hierbij een grote rol. Het voordeel van de hedendaagse marketing is dat de mogelijkheden onbeperkt zijn en je wereldwijd klanten kunt benaderen met je product(en) of dienst(en). Het nadeel is dat er veel tijd gaat zitten in het opzetten, analyseren en optimaliseren van online campagnes. Daarnaast kan dit proces je veel geld gaan kosten wanneer je nog weinig verstand van zaken hebt op dit gebied. Online marketing uitbesteden is voor sommige bedrijven daarom een zeer geschikte oplossing!

Welke online marketing activiteiten kan ik bij Ittica Media uit laten besteden?

Iedere onderneming is uniek. Vandaar dat het verschilt welke online marketing activiteiten het best ingezet kunnen worden om de gewenste resultaten te behalen. Aan de hand van een analyse, die gebaseerd is op concrete data en jarenlange vakkennis, komen wij daarom met een uniek marketingplan. Dit plan is volledig ingericht op de huidige stand van zaken en de doelen waar jij naartoe wilt werken. Hieronder vindt u een opsomming van onze specialiteiten:

  • SEO. Ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie. De manier om hoger in Google te komen en meer organisch verkeer aan te trekken.
  • SEA. Het is ook mogelijk om betaald te adverteren in zoekmachines om bijvoorbeeld het aantal conversies te laten stijgen.
  • Social Media beheer. Platformen zoals Instagram, Facebook en Pinterest spelen een grote rol in de moderne marketing wereld.
  • E-mailmarketing. Een vorm van marketing die effectief ingezet kan worden gedurende elk stadium in de klantreis.

Online groeien met uw bedrijf?

Wil je online groeien met jouw bedrijf? Dan is Ittica Media de juiste partner voor jou. Ons team van experts staat klaar om jou te ondersteunen met effectieve online marketingactiviteiten die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Of je nu hoger wilt scoren in Google met SEO, meer conversies wilt genereren met SEA, social media wilt optimaliseren of e-mailmarketing wilt inzetten, wij hebben de kennis en ervaring om jouw bedrijf online te laten groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu de Gratis Online Marketing Scan aan en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen om online succes te behalen! 

Vraag een vrijblijvende online marketing scan aan

Nina Klein
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Nina!