Onze website pakketten.
Voor iedere ondernemer een passende oplossing

Websites op basis van ervaring

Met een sprekend webdesign voor jouw organisatie en een gebruiksvriendelijk beheersysteem kun jij bij Ittica snel aan de slag met jouw eigen website. Gespecialiseerd in standaard oplossingen & maatwerk is er voor iedere type ondernemer een passende oplossing. Om dit eenvoudig voor jou inzichtelijk te maken, hebben wij een aantal pakketten ontwikkeld. Door onze jarenlange ervaring weten wij inmidels wat er online wel- of niet werkt en gaan we zeker het wiel niet opnieuw uitvinden. Wil jij dus beginnen met een basis webshop en in een later stadium modules op maat ontwikkelen? Dat is geen enkel probleem!

Een gedreven team

Wij leveren uitgebreide ondersteuning op onze producten, mogelijkheden tot maatwerk en koppelingen met externe systemen. Ook blijven wij ons beheersysteem (Fundamental) continu doorontwikkelen om er zeker van te zijn dat jouw webshop of website steeds beter wordt en voorloopt op de concurrentie. Onze Connectors zullen, indien afgesproken, samen met jou de online strategie van jouw onderneming bespreken en optimaliseren zodat ook jij de maximale potentie online benut.

Onze pakketten

Welk pakket het beste bij jouw onderneming past, dat weet jij zelf beter dan wij. Klik op één van de onderstaande opties voor aanvullende informatie.

Doreen Metin-Kuipers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Doreen!