Corporate pakket

Ons Corporate-pakket is geschikt voor bedrijven met meerdere werkstations waarin optimale en efficiënte bedrijfsprocessen voorop staan. Een super geavanceerde basis met uitgebreide functionaliteiten en een gebruiksvriendelijk beheersysteem. 

Voor en door bedrijven

Het Corporate-pakket is ontstaan vanuit meer dan 20 jaar ervaring met websites, webinkels en bedrijfsautomatisering. Ons doel is om samen met jou het proces stap voor stap te doorlopen en als strategische partner te ondersteunen in het optimaliseren van (digitale) bedrijfsprocessen. Dit pakket biedt een uitkomst voor organisaties die:

  • Meerdere werkstations/afdelingen hebben die slecht samenwerken
  • Ambachtelijke te werk gaan en processen willen digitaliseren
  • Willen stoppen met rondslingerende bonnen
  • Handmatig hun administratie doen

Enkele modules uitgelicht

Bij het Corporate-pakket, kun jij als beheerder onder andere de volgende modules verwachten.

Alle inhoud zelf beheren

In ons beheer pas je zelf eenvoudig en snel alle content op je website aan. Creëer zelf overzichtspagina's of subpagina's en pas ieder component aan zoals titels, alinea's, afbeeldingen, tabellen en links. Niks is statisch, alles is vrij aanpasbaar door de beheerder!  

E-commerce

Producten, categorieën en specificaties eenvoudig zelf beheren en online verkopen realiseren met de Ecommerce functionaliteiten.

Vacatures

Plaats zelf eenvoudig openstaande vacatures en werf nieuwe sollicitaten via je eigen website.

Direct scoren in de zoekmachines

Het beheersysteem is compleet ingericht op de zoekmachines, zodat jouw website de juiste bezoekers trekt en klaar is om te scoren in Google, Bing en overige platforms.

Klanten en leveranciers

Al jouw klanten en leveranciers overzichtelijk gebundeld met alle informatie die je wilt bijhouden of opvragen. Functioneel om interne processen te voeden. 

Werknemers

Alle werknemers die toegang moeten hebben eenvoudig zelf beheren met een geavanceerd rechten systeem om de toegang te verdelen.

Meerdere talen

Jouw website of portaal op meerdere domeinnamen zetten in meerdere talen? Geen probleem. In ons CMS kun je vanuit 1 centraal beheer meerdere websites onderhouden.

Eindproducten

Geavanceerd producten samenstellen met een configuratie? Met de module eindproducten kun je jouw klant een product laten samenstellen.

Onze pakketten

Onze diverse opties binnen het Corporate-pakket, zijn onderverdeeld in basis, uniek en maatwerk.

Fauve Vlegels
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Fauve!