Pakketpartner

Pakketpartner

Pakketpartner is een bedrijf dat zich richt op het verzenden en bezorgen van pakketten op een efficiënte en betrouwbare manier. Met Pakketpartner kun je het labelen en voormelden van pakketjes automatiseren dankzij je eigen contract bij de vervoerder naar keuze. Dit betekent dat je met slechts één enkele klik al je bestellingen kunt verzenden. Er zijn geen aansluitkosten, enkel een bedrag per label, al vanaf 5 cent, dat je betaalt. Pakketpartner biedt ook diverse opties voor verzending, waaronder express- en volgverzendingen, om aan de specifieke behoeften van klanten te voldoen.

Handige koppeling mogelijk

Met onze Fundamental software is het mogelijk om een koppeling te maken tussen Pakketpartner en uw bedrijfssystemen. Dit betekent dat pakketjes automatisch kunnen worden aangemeld bij Pakketpartner, waardoor u tijd bespaart en zorgt voor een efficiëntere werkwijze.

Samenwerking met Pakketpartner

Onze samenwerking met Pakketpartner garandeert een snelle en betrouwbare verzending en bezorging van uw pakketten, waardoor u zich kunt richten op hetgeen wat echt belangrijk is: het runnen van uw bedrijf! Benieuwd naar de andere mogelijkheden die Fundamental te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Ontdek Fundamental


Nina Klein
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Nina!