Professionele website laten maken

Op zoek naar een betrouwbaar, vriendelijk en flexibel webdesign bureau voor het laten maken van een professionele website? Ittica Media is de perfecte keuze! Wij zijn experts in het realiseren van mooie, functionele en professionele websites op maat. Een conversiegericht design, ons zelf ontwikkelde CMS en onze uitstekende service zetten wij jouw onderneming met een professionele website op de kaart en zorgen wij voor online groei.

Waarom kiezen voor een professionele website die online presteert?

Of je nu een verouderde website hebt die niet meer naar behoren werkt en je wilt overstappen naar een nieuw systeem, of je wilt een compleet nieuwe website op maat laten bouwen, bij Ittica is alles mogelijk. Onze websites hebben een solide basis voor marketing, waardoor jouw pagina aantrekkelijk wordt voor Google. In combinatie met online marketing kunnen we jouw onderneming online beter laten presteren. Met diverse middelen zorgen we voor een constante toestroom aan relevante bezoekers naar jouw website, wat resulteert in meer klanten en dus meer omzet. Bovendien zijn onze websites goed uit te bouwen en zeer gebruiksvriendelijk. Je hebt zelf toegang tot het beheer en het toevoegen van nieuwe pagina's is een fluitje van een cent.

Ontdek onze prijzen 

Onze werkwijze: Explore, Create, Develop en Connect

Bij Ittica Media bouwen we professionele websites met behulp van ons eigen beheersysteem. Dit content management systeem stelt jou in staat om zelf wijzigingen aan de website aan te brengen op een eenvoudige manier. We bieden ook ondersteuning bij eventuele problemen, zodat je nooit vast komt te zitten. Of we nu een volledig nieuwe website op maat maken of gebruikmaken van een bestaand design, onze vierstappenplan - Explore, Create, Develop en Connect - vormt altijd de leidraad voor al onze projecten.

Explore: Ontdek jouw wensen en ideeën

Na het eerste contact over een mogelijke nieuwe website, plannen we een uitgebreid Explore-gesprek. Tijdens dit gesprek verzamelen we zoveel mogelijk informatie om jouw wensen en ideeën voor de nieuwe website te begrijpen. Met deze informatie kunnen we een strategie bepalen om jouw visie van een website of webshop werkelijkheid te maken.

Create: Uniek design dat converteert

Zodra we alle benodigde informatie hebben verzameld tijdens de Explore-fase, gaan onze creatieve experts aan de slag met de Create-fase. We creëren een uniek design dat perfect aansluit bij de gewenste uitstraling, zonder concessies te doen aan conversiegerichtheid of gebruiksvriendelijkheid. Gedurende dit proces houden we jou als klant continu op de hoogte, zodat je altijd de mogelijkheid hebt om feedback te geven of jouw wensen aan te passen.

Develop: Bouwen en testen

De Develop-fase is een cruciaal onderdeel van het laten maken van een website. In deze fase wordt jouw website daadwerkelijk gebouwd. Onze developers ontwikkelen op maat gemaaktemodules in ons eigen CMS, genaamd Fundamental. Tijdens de ontwikkeling staat testing hoog in het vaandel, zodat we onnodige heen en weer communicatie vermijden. Nadat de website intern is getest, betrekken we jou als klant (en indien mogelijk ook gebruikers) bij dit proces.

Connect: Bereik de juiste doelgroep

In de Connect-fase zorgen wij ervoor dat jouw website de juiste doelgroep bereikt. Onze marketing specialisten bieden waar nodig advies en kunnen op verzoek de inhoud van de website optimaliseren, zodat deze beter presteert in de online wereld. Met de juiste marketingstrategie kun je jouw doelgroep bereiken en jouw doelstellingen behalen.

Naast het maken van professionele websites, bieden wij ook diensten aan zoals het ontwerpen van visitekaartjes, folders en logo's. We kunnen zelfs jouw producten fotograferen, waardoor de kwaliteit en betrouwbaarheid van jouw website nog verder stijgen. Bij Ittica Media staan we klaar om je te ondersteunen op elk gebied van online marketing.

Professionele website laten ontwikkelen?

Wil je een professionele website laten ontwikkelen die jouw bedrijf online op de kaart zet? Bij Ittica Media ben je aan het juiste adres. Ons ervaren team staat klaar om een website op maat voor je te bouwen, met een waanzinnig design, uitstekend beheersysteem en de beste service. Of je nu een bestaande website wilt upgraden of een compleet nieuwe website wilt laten maken, wij bieden de expertise en het vakmanschap om jouw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op  en laat ons je helpen om een professionele website te realiseren die jouw bedrijf online laat groeien.

Meer informatie over het laten maken van een website

Lars Vollaers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lars!