Webshop laten maken Emmen

Een webshop dient als één van de eerste contactmomenten die jij met je online klanten zult hebben. Vandaar dat het belangrijk is dat je site er professioneel, aantrekkelijk en origineel uitziet. Voldoet je webshop niet aan deze eisen, dan bestaat de kans dat je potentiële klanten zullen vertrekken naar de site van de concurrentie. Een gemiste kans natuurlijk! In dit artikel lees je waarom jij, als ondernemer in de regio Emmen, een webshop zou laten maken door ons.

website laten maken Emmen

Waarom een webshop laten maken door Ittica Media?

Dankzij ons unieke beheersysteem Fundamental, is het ons gelukt om al ruim 20 jaar functionele en visueel aantrekkelijke websites voor onze klanten te leveren. Dankzij dit systeem hebben wij alle touwtjes in handen. Enkele voorbeelden van ons systeem zijn: 

  •  websites op maat leveren.
  • geoptimaliseerd voor zoekmachines.
  • onderscheiden van de concurrentie.

Dankzij Fundamental kunnen wij dus een webshop maken die volledig aansluit op al jouw wensen!

Hoe pakken wij dit aan?

Gedurende al die jaren werken wij op basis van een effectieve formule. Waarom zou je immers afwijken van hetgene wat al talloze mooie resultaten heeft opgeleverd? Deze werkwijze bestaat uit 4 stappen waarbij wij het hele proces van A tot Z uit handen nemen. Benieuwd wat de eerste stap is en hoe onze hele werkwijze eruit ziet?  Je leest het op onze werkwijze.

Wat gebeurt er zodra de webshop klaar is?

Zodra je webshop af is, kun je ervoor kiezen om je online marketing door ons te laten doen. Dit is in principe de vierde stap in onze werkwijze. In deze connect-fase gaan onze marketeers voor jou aan de slag om (potentiële) klanten te benaderen via verschillende marketingkanelen. Per onderneming kan het verschillen welke kanalen ingezet zullen worden. Zo kan het zijn dat klanten van een restauranteigenaar het best te vinden zijn via Google zoekcampagnes, terwijl de doelgroep van een kapper zich misschien wel op Facebook bevindt. In overleg met jou kunnen wij campagnes opzetten, monitoren en optimaliseren zodat klanten je nieuwe website beter zullen vinden!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Mocht jij benieuwd zijn geworden wat wij voor je bedrijf kunnen betekenen, kun je altijd contact met ons opnemen. Tijdens dit geheel vrijblijvende gesprek kunnen we de mogelijkheden gaan doornemen voor het laten maken van een webshop of het oppakken van online marketing activiteiten!

Webshop laten maken in de buurt van Emmen?

Wij van Ittica Media helpen je graag verder!

Webshop laten maken
Lars Vollaers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lars!