Ittica Media uit Hoogeveen.
Sterk in de ontwikkeling van websites
Gratis adviesgesprek aanvragen

Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten!

Webshop laten maken in Hoogeveen

Je hebt een bedrijf in Hoogeveen of in de buurt hiervan en je wilt een webshop laten maken zodat je niet meer afhankelijk bent van een fysieke winkel. Het aantal ondernemers dat een webshop start, neemt met de dag toe. Een webwinkel is namelijk goedkoper in het onderhoud en bespaart kosten aan personeel. Het bouwen van een webshop is een intensief proces waar je de juiste partij voor nodig hebt. Onze webshops zijn meer dan online winkels. Het zijn e-commerce solutions waarbij design en user experience in dienst staan van de conversie. Door de jaren heen hebben wij ons eigen CMS ontwikkeld. Met dit programma zijn wij er van overtuigd dat jij met succes je producten zult verkopen. Alle webshops die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobielvriendelijk en zoekmachine vriendelijk. 

Webshop met online succes

Een webshop of webwinkel is een website waarbij producten online worden aangeboden. Jij kunt met je bedrijf heel eenvoudig producten in de back-end plaatsen voor verkoop. Het voordeel van een webshop is dat deze altijd is geopend en niet plaatsgebonden is. Jouw klanten kunnen vanuit huis producten bij de webshop kopen. Het enige wat jij dient te doen is zorgen dat de klant het bestelde product ontvangt.

Maar voordat de klanten een bestelling zullen plaatsen is het belangrijk dat de bezoekers subtiel door de online winkelomgeving worden geleid. Wanneer er vragen zijn, moet er makkelijk contact kunnen worden gelegd en de klanten moeten worden aangezet tot het doen van een aankoop op de webwinkel. 

Integraties en API-koppelingen

Een mooie, intuïtieve webshop alleen is niet genoeg voor online succes. Ook de opvolging van orders, een betrouwbare klantenservice en voldoende voorraad zijn van groot belang. We gebruiken API keys om webshops en software onderling met elkaar te koppelen. Onze software engineers hebben ook ervaring met het koppelen van backoffice systemen. Met deze partners hebben wij reeds koppelingen gemaakt!

Nina Klein
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Nina!