Website beheer uitbesteden

Als ondernemer zit de kans er dik in dat je super druk bent met allerlei zaken. Van het regelen van personeelszaken tot financiën tot werkbezoeken. Tegenwoordig is het als bedrijf enorm belangrijk om online actief te zijn. Doe je dit niet, dan laat je enorm veel kansen liggen. Maar doordat je het zo druk hebt kom je hier niet aan toe. En dat is niet gek. Helemaal niet wanneer je expertise hier niet ligt. Daarom kan het verstandig zijn om website beheer uit te besteden. Zo kun jij je als ondernemer bezig houden met de dingen die jou nodig zijn en kun je het online gedeelte van je bedrijf overlaten aan experts.

Redenen waarom je je website beheer beter kan uitbesteden

Er zijn tal van redenen waarom je je website beheer beter uitbesteden kan. Misschien herken jij je in één van de volgende redenen:

  1. Expertise: Als ondernemer ben je in veel goed, maar online marketingactiviteiten en het managen van je online omgeving zijn niet je sterkste punt. Laat dit dan over aan experts. Een professioneel bureau zoals Ittica Media zorgt voor online resultaten door jarenlang ervaring, up to date kennis en de juiste tools. Hierdoor gaat jouw bedrijf online in een snelvaart.
  2. Tijd: Het beheren van een site kan veel tijd en aandacht kosten. Uitbesteden maakt het mogelijk om je te focussen op de dingen waar jij het meeste verschil maakt als ondernemer.
  3. Kostenbesparing: Het leren van een website managen is niet eenvoudig. Het zal gepaard gaan met vele uren research, cursussen en veel fouten. Een bedrijf inschakelen voor website beheer zal natuurlijk geld kosten, maar dit betaald zich in bijna alle gevallen terug.
  4. Betrouwbaarheid: Aansluitend op expertise is het ook een stukje zekerheid voor jouw bedrijf wanneer je je website besluit uit te besteden. Experts weten namelijk hoe ze met eventuele problemen moeten omgaan en kunnen deze verhelpen. Bij bijvoorbeeld beveilingingsrisico's. 
  5. Schalen van je bedrijf: Het groeien van je bedrijf vergt ook meer online activiteit. Wanneer je hier of de expertise of tijd niet voor hebt kan het spaak lopen. Bij de groei van je bedrijf wordt het beheren van een website of webshop naar alle waarschijnlijkheid een stuk complexer. Professionele mediabedrijven helpen en zorgen dat jouw website makkelijk op te schalen is.

Website management

Managen van een website omvat allerlei zaken. Denk aan updaten, beveiliging, development, ontwikkeling en content. Ittica Media neemt dit uit handen. Middels ons geavanceerde beheersysteem is de beveiliging van je website ten alle tijden in orde. Het beheersysteen genaamd Fundamental heeft mogelijkheid op maatwerk en ontwikkeling middels development bij Ittica Media. Het updaten en toevoegen van content van de website is makkelijk te doen in het beheersysteem.

Het managen van een website kost veel tijd en vergt expertise. Het is daarom zo dat het voor de meeste ondernemers verstandiger is om website management uit te besteden.

Online groeien met online marketing

Wanneer je je website uitbesteed aan een partij als Ittica Media mag online marketing niet ontbreken. Middels online marketing bereik je je (potentiële) klanten op het internet. Dagelijks gebruikt bijna 90% van alle mensen internet en daarom is dit het platform om je doelgroep te bereiken. Dat doen we middels verschillende facetten binnen online marketing. Denk aan SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (zoekmachine adverteren), social media marketing en e-mail marketing. Al deze facetten beheersen we bij Ittica Media. Op basis van een doordachte strategie zetten we deze skills in om bedrijven online te laten groeien met hun website.

Custom systemen voor bedrijven

Sommige bedrijven vergen een op maat gemaakt systeem voor zaken. Denk aan orderafhandeling, financiële zaken, productie of rapportage. Gestandardiseerde systemen voldoen vaak niet aan alle onderdelen die een bedrijf nodig is. Ittica Media heeft al vele ERP Systemen mogen ontwikkelen voor bedrijven, waardoor hun processen soepel verlopen. Vele van hen zeggen niet meer zonder te kunnen en geven aan dat dit de basis van hun bedrijfsvoering is. 

Website of webshop laten uitbesteden? Ittica Media helpt graag!

Geef je website of webshop uit handen en geniet van de expertise van Ittica Media. We helpen jouw bedrijf graag verder en zijn klaar om jouw bedrijf een online boost te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Dan drinken we een kop koffie en praten we er over!

Lennard Vos
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lennard!