Website laten onderhouden

Beschik jij over een mooie website maar kom je er maar niet aan toe om deze website ook daadwerkelijk up to date te houden voor jouw bezoekers? Wij van ittica media helpen jou graag om je website te laten onderhouden zodat jij je kan focussen op hetgeen wat jij echt leuk vindt om te doen.

Wie is Ittica media?

Wij van Ittica media zijn een full-service internetbureau uit Hoogeveen. Wij beschikken als bedrijf zijnde over meer dan twintig jaar ervaring en hebben zodoende al veel bedrijven mogen ondersteunen bij hun online bedrijfsvoering. Hiermee hebben wij ook veel bedrijven kunnen laten groeien in de digitale wereld. Benieuwd wat Ittica media allemaal te bieden heeft? Bekijk hier de werkzaamheden die wij verrichten.

Het onderhouden van een website

Bij Ittica media weten wij als geen ander dat het onderhouden van een website vaak onderschat wordt. Het is namelijk een tijdrovend en continu proces. Bij het onderhouden van een website denken veel bedrijven dat het alleen gaat om het functioneren van een website. Dit is echter maar een gedeelte van het gehele proces. Een goede website heeft een snelle laadtijd, bevat geen technische problemen en is up to date op het gebied van content. Verschillende taken die allen aandacht nodig hebben.

Jouw website laten onderhouden.

Bij Ittica media snappen wij als geen ander dat het vinden van een geschikte partner voor het onderhouden van jouw website niet makkelijk is. Het aantal bedrijven dat zegt websites te kunnen onderhouden is zo groot, dat je als bedrijf zijnde door de bomen het bos niet meer ziet.

Bij Ittica media willen wij ons onderscheiden van dat soort bedrijven. Met onze twintig jaar aan ervaring weten wij als geen ander hoe wij te werk moeten gaan en waar de klant naar verlangt. Aan de hand van onze welbekende werkwijze gaan wij in kaart brengen wat er nodig is voor jouw bedrijf en kijken wij welk marketingpakket er aansluit op jouw wensen en behoeften. Op basis hiervan gaan wij aan de slag met jouw website en zorgen wij ervoor dat jouw website goed blijft functioneren en up to date is.

Wil jij meer te weten komen over de mogelijkheden voor jouw website? Kom dan gerust langs bij ons bedrijfspand in Hoogeveen en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Nina Klein
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Nina!