Website management

Wij begrijpen dat je website een belangrijk onderdeel is van jouw bedrijf en dat het essentieel is om deze goed te beheren. Daarom bieden we jou een volledige website management dienst aan die ervoor zorgt dat je website altijd up-to-date is. Wij zorgen ervoor dat uw website optimaal presteert, zodat jij zich kunt richten op de core business.

Website beheer door Ittica Media

Onze website management dienst omvat een breed scala aan taken en diensten. Allereerst monitoren wij je website voortdurend om er zeker van te zijn dat deze altijd beschikbaar en veilig is. We zorgen voor regelmatige back-ups van uw website, zodat je er zeker van kunt zijn dat u altijd toegang heeft tot de meest recente versie van jouw website. Daarnaast voeren wij regelmatig updates uit aan ons CMS Fundamental, zodat de website voorloopt op die van de concurrenten.

Het totaalpakket aan online diensten om jou te ontzorgen

Naast onze website management dienst bieden wij ook een breed scala aan andere diensten aan, die kunnen worden gecombineerd met onze website management dienst om een totaaloplossing te bieden voor online behoeften. Als full service internetbureau en marketingbureau hebben wij de expertise en ervaring om te helpen bij het ontwikkelen van een effectieve online strategie, het ontwerpen en bouwen van uw website en het beheren van je website of webshop.

Onze online marketing diensten omvatten onder andere zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing en e-mailmarketing. Elke klant is uniek. Voor sommige bedrijven is maatwerk een must om processen te automatiseren. Met onze erp systemen (maatwerk modules) kunt je jouw bedrijfsprocessen automatiseren en stroomlijnen

Onze website/webshop beheer dienst helpt bij het beheren van jouw e-commerce activiteiten. Wij bieden ook maatwerkoplossingen voor klanten die op zoek zijn naar een unieke online aanwezigheid die aansluit bij hun specifieke behoeften en wensen.

Jouw website uit handen geven? Ittica Media is geschikt partner

Tijd te kort of een gebrek aan kennis over online groei? Voor ons geen probleem. We nemen je volledige website uit handen wanneer dat gewenst is. Altijd in goed overleg, met een doordachte strategie en maandelijkse analyses waarin we toelichten wat we doen. Dat vinden we belangrijk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We gaan graag aan de slag voor je, maar laten we eerst even koffie drinken en er over in gesprek gaan. Neem contact met ons op en wie weet tot ziens!

Ben je al online actief, maar wil je weten hoe je presteert? We geven gratis marketingscans weg aan ondernemers die online willen groeien. Wees snel, want we doen dit voor een korte periode!

GRATIS online marketingscan Contact

Mika Koster
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mika!