Webwinkelkeur

Webwinkelkeur

WebwinkelKeur is een online reviewsysteem voor webshops dat is opgericht in 2010. Het biedt webshops de mogelijkheid om beoordelingen te verzamelen van klanten en deze op hun website te tonen. Deze beoordelingen zijn afkomstig van klanten die een aankoop hebben gedaan in de webshop en zijn gebaseerd op hun ervaringen met de service, producten en het bestelproces. Het doel van WebwinkelKeur is om consumenten te helpen bij het vinden van betrouwbare en veilige webshops en om webshops te helpen hun reputatie en vertrouwen te verbeteren.

Met één klik reviews voor je webshop verzamelen

Wij maken gebruik van een koppeling tussen Fundamental en Webwinkelkeur zodat onze klanten automatische reviews kunnen verzamelen dankzij de zogenaamde one-click- en inmail review functies van Webwinkelkeur. Dankzij deze functies kunnen mensen op een super eenvoudige en laagdrempelige manier hun beoordeling achter laten. 

De voordelen van klantenreviews

Het verzamelen en tonen van klantenreviews brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Reviews helpen om het vertrouwen van de consument te winnen.
  • Reviews helpen je omzet te verhogen en jemarge te verbeteren.
  • Reviews geven je feedback voor product- en serviceverlening.
  • Reviews geven handige inzichten doelgroep. ( wat vinden uw klanten echt belangrijk)

Al met al kan het verzamelen van automatische reviews met WebwinkelKeur bijdragen aan het vergroten van het vertrouwen van klanten, het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening en producten, en het verhogen van de online zichtbaarheid van de webshop.

Ons eigen beheersysteem Fundamental

Naast deze handige koppeling met Webwinkelkeur, heeft ons eigen CMS Fundamental nog veel meer voordelen te bieden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of neem eens een kijkje op deze pagina!

Bekijk de voordelen van Fundamental