Ittica is meer dan alleen maatwerk oplossingen.

Winstgevende website laten maken met Fundamental

De website is het online visitekaartje van je bedrijf. Of het nu gaat om afspraken maken, offertes aanvragen, of een webshop. Het is essentieel dat de website inkomsten genereert.

Daarom is het verstandig om een winstgevende website te laten maken door experts. Ittica Media kan jou hiermee verder helpen.

Het succes van PVC Kliktegel, één van de vele winstgevende websites

Voor PVC Kliktegel heeft Ittica Media een webshop gerealiseerd. De webshop kreeg, door ons eigen beheersysteem Fundamental, een conversiegerichte uitstraling en de nieuwste technieken om hoog te scoren in Google. Dit resulteerde in een flinke stijging van bezoekersaantallen. Echter, conversies bleven nog uit.

De experts van Ittica Media hebben gepeinsd over de oorzaak hiervan en kwamen door te analyseren al gauw op het probleem. Het ging namelijk om de berekening die gemaakt moest worden. Het aantal vereiste kliktegels per ruimte vergt een lastige rekensom die de klant zelf moest maken, doordat de tegels 49 cm zijn. De klant van tegenwoordig wil goed bediend worden en dus moest hier een oplossing voor komen.

Door het samenstellen van een eigen calculatiesysteem kan de klant nu eenvoudig zijn of haar benodigde PVC kliktegels berekenen. De calculator houdt overal rekening mee, zo ook met snijverlies. Het calculatiesysteem heeft ervoor gezorgd dat PVC Kliktegel een enorme toename in bestellingen zag via de webshop.

Ittica Media heeft naast PVC Kliktegel nog vele andere succesverhalen. Elk project begint met een grondige analyse van de behoeften van de klant en de markt waarin zij opereren. Vervolgens wordt er een strategie ontwikkeld die gericht is op conversie-optimalisatie en zoekmachineoptimalisatie. Dit zorgt ervoor dat onze websites niet alleen bezoekers aantrekken, maar ook daadwerkelijk omzetten in klanten.

Meer lezen over verschillende succesvolle cases? We vertellen je graag over onze successen

Winstgevende website laten maken klantoverlegwinstgevende website

Geld verdienen met een website

Het is makkelijker dan ooit om aan klanten te komen. Tenminste, als je die kans ook pakt. Door het internet heb je als bedrijf zoveel meer bereik en is het makkelijker dan ooit om je potentiële klant te bedienen. Heb je een bedrijf dat diensten verkoopt?

Verzamel via je website leads en heb zo dus meer klussen. Verkoop je producten? Beperk je niet langer tot je winkel en verkoop aan klanten door het hele land. Geld verdienen met je website is geen hogere wiskunde als je de juiste kennis gebruikt om dit te realiseren.

Het proces begint met het begrijpen van je doelgroep en het creëren van content die hen aanspreekt. Vervolgens moet je ervoor zorgen dat je website technisch in orde is, snel laadt en gebruiksvriendelijk is. Een goed ontworpen website kan het verschil maken tussen een bezoeker die snel vertrekt en een klant die een aankoop doet.

Jouw eigen succesvolle webshop?

Ittica Media is ervan overtuigd dat we jou kunnen helpen naar online succes. Zo blijf je up-to-date met de huidige markt en beheer je met gemak een goed draaiende online webshop of website middels ons beheersysteem Fundamental. Met onze expertise in webdesign, zoekmachineoptimalisatie en conversie-optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen mooi is, maar ook functioneel en winstgevend.

We beginnen elk project met een grondige consultatie om jouw doelen en verwachtingen te begrijpen. Daarna ontwerpen we een op maat gemaakte strategie die gericht is op het maximaliseren van jouw online potentieel. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van ontwerp tot implementatie en optimalisatie.

Klaar om je eigen winstgevende website op te zetten?

Nieuwsgierig naar onze aanpak? Vraag vrijblijvend een offerte aan! We bespreken graag jouw specifieke wensen en laten zien hoe we jouw online aanwezigheid kunnen transformeren in een winstgevende onderneming. Met Ittica Media ben je verzekerd van een website die niet alleen goed eruit ziet, maar ook resulteert in concrete inkomsten.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Mark IJmker
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mark!