Winstore

Winstore

Bij Ittica Media streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. Onze meest recente samenwerking met Gerans is hier een uitstekend voorbeeld van. Onze koppeling tussen Winstore en ons eigen CMS, Fundamental, heeft hun voorraadbeheer aanzienlijk vereenvoudigd.

De koppeling tussen Fundamental en Winstore

Fundamental, ons eigen CMS, fungeert als de brug tussen Winstore en de rest van Gerans' online aanwezigheid. Het stelt ons in staat om de producten en voorraden die in Winstore worden aangemaakt, naadloos te importeren, wat resulteert in een consistent en altijd up-to-date productaanbod in de webshop van Gerans.

Dagelijkse Synchronisatie

Ons team heeft een oplossing ontwikkeld waarmee nieuwe producten, voorraadwijzigingen en zelfs productvarianten dagelijks worden geïmporteerd in Fundamental. Dit betekent dat klanten altijd toegang hebben tot de nieuwste productinformatie en dat de beschikbaarheid van producten in de winkel en online perfect is afgestemd. Met deze synchronisatie kunnen we variatie en specificaties van producten, zoals verschillende maten van kledingstukken, efficiënt beheren en weergeven op de website.

Toegenomen efficiëntie 

Dankzij deze koppeling van Winstore met Fundamental is Gerans in staat om hun voorraadbeheer soepel te laten verlopen. De real-time synchronisatie en nauwkeurige productinformatie dragen bij aan een naadloze en probleemloze winkelervaring, zowel online als in de fysieke winkel.

Wil je meer weten over onze maatwerk oplossingen en hoe we kunnen bijdragen aan het succes van jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op.