Zakelijke website laten maken

Een zakelijke website laten maken is de basis voor ieder online succes. Is jouw website toe aan een upgrade of wil jij een compleet nieuwe website? Wij bouwen websites die klanten binnenhalen en zorgen met meer dan 20 jaar lang ervaring voor online groei. 100% maatwerk en met ons zelf ontwikkelde CMS Fundamental. Ook iets voor jouw bedrijf?

Adviesgesprek aanvragen

Een professionele website voor jouw bedrijf

Als ondernemer ben je op zoek naar een professionele website. Een website is een investering die bepalend is voor het online visitekaartje voor jouw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van mooie en krachtige websites, maar voordat wij dit kunnen realiseren plannen we samen met jou een gesprek in om achter de wensen en ideeën van de nieuwe, zakelijke website te komen.  Wij kunnen deze websites op maat maken zodat deze voldoet aan de micro en macro conversies die je wil behalen met je bedrijf. Zo kunnen bezoekers hetgeen uitvoeren wat jij wil dat ze doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een afspraak maken, berekenen hoeveel vloer ze nodig hebben voor een ruimte of een simpel product bestellen. Bij het maken van deze professionele websites verliezen we nooit de wensen van de klant uit het oog en houden wij jou altijd op de hoogte van de projectontwikkelingen. 

Professioneel webdesign

Professioneel webdesign, daar staat Ittica Media voor. Bij de creatie van een nieuwe website is het belangrijk dat jouw website beschikt over de huisstijl van je bedrijf. Daarnaast moet de website conversiegericht zijn. Clean met een vleugje opvallendheid zeggen wij altijd. Zo is jouw website te herkennen en wel degelijk uniek ten opzichte van de concurrentie. Waarom is dit zo belangrijk? Bezoekers laten zich leiden door visuele informatie. Kleurgebruik, indeling en meer factoren maken het verschil tussen succesvol webdesign en een flop. Met een succesvol webdesign stimuleer je de bezoeker om te doen wat jij van hen verwacht.

Welke voordelen bieden Fundamental websites?

Fundamental bevat in de basis alle broodnodige functionaliteiten om een website of webshop te beheren. Hieronder lees je wat ons CMS onderscheidt van de bekendere namen zoals "WordPress" en "Magento:"

  • Eenvoudig schakelen naar maatwerk
  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachines
  • Direct schakelen met marketing
  • Onderscheiden van de massa

Lees meer over de voordelen van ons eigen beheersysteem lees je hier. 

Een zakelijke website online vindbaar maken

Een Fundamental website is geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Dit betekent dat het systeem alle functies bevat die Google aantrekkelijk vindt. Zo kan jouw website online beter gevonden worden. Maar met alleen een goede website kom je er niet. Om de juiste doelgroep te bereiken en deze te behouden is zoekmachine optimalisatie (SEO) ook heel belangrijk. Met relevante content en de juiste technieken zorgen wij voor een hogere, organische vindbaarheid. 

Contact met Ittica Media

Nina Klein
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Nina!