Fundamental aanpassingen op mobiel.

We zijn als Ittica Media trots op ons eigen beheersysteem Fundamental. Het is geschikt voor websites en webshops en bevat steeds meer functionaliteiten om beter dan ooit te presteren online. Naast prestatiegerichte functionaliteiten zetten we ook in op toegankelijkheid. Zo was het voorheen onmogelijk om je website of -shop te beheren op je mobiel of tablet, maar dat is veranderd! Fundamental is nu ook te beheren via je mobiel device!

Controle, waar dan ook

Zelf de controle hebben over je website of webshop. Welke (online) ondernemer wil dat nou niet? Toegankelijkheid via mobiel biedt dat beetje extra controle. 

Jouw mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en dat geldt ook voor de ondernemer. Bijna iedereen heeft het exemplaar minstens 12 uur per dag in de broekzak zitten. Dat is niet zo bij een laptop op computer, want ja. Dat gaat natuurlijk niet. 

Het gemak van de telefoon moet dan ook te combineren zijn met de toegankelijkheid van de achterkant van je webshop. Een foutje is zo gefixt in de achterkant van je webwinkel/website door even in te loggen via je mobiel en daar de wijziging door te voeren. 

Niet alleen het verbeteren van het foutje is nu gemakkelijker. Wil je snel wat kwijt over je onderneming? Plaats snel een nieuwsbericht via je telefoon op je website. Zo houd je (potentiële) klant up-to-date met de gebeurtenissen die er rondom je onderneming plaatsvinden.

Fundamental op mobiel device aanpassingen

Is Fundamental wat voor mij?

Fundamental is een website/webshop beheersysteem dat geschikt is voor iedere ondernemer. De kracht is de diversiteit, de koppelmogelijkheden en de geschiktheid voor online marketing zoals SEO. Hier even de functionaliteiten op een rijtje:

  • Inzage in zoekmachine optimalisatie (SEO) scores
  • Aanmaken en beheren van producten
  • Verzendlabel per order aanmaken
  • Voorraden inzichtelijk maken
  • Publicatie van blogs en nieuws
  • Vertalen van content per pagina/product
  • Nog veel meer

En dan horen we je denken. Waarom zou ik niet gewoon kiezen voor bijvoorbeeld Wordpress WooCommerce? Nou, dat hebben we voor je op een rijtje gezet.

Probeer het gewoon eens!

We snappen dat het kiezen of wisselen van CMS een lastige kwestie is. Het laatste wat je wil is spijt hebben van je keuze. (Weer) overstappen is een hele hoop werk. Daarom bieden we je de kans om Fundamental eens te proberen. Zo kun je de voordelen zelf ervaren!

Gratis Fundamental demo aanvragen

 


Lars Vollaers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lars!