Dé Online Marketing Specialist van Hoogeveen

Online marketing is tegenwoordig een bekend begrip in Nederland, en ook in Hoogeveen kunnen bedrijven niet achterblijven. Met online marketing kunnen bedrijven hun gewenste publiek makkelijker dan ooit bereiken, zowel in Hoogeveen als daarbuiten.

Ittica Media, een ervaren online marketing bureau, staat voor je klaar om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en jouw onderneming te laten groeien. Wij hebben ervaring in SEO, SEA, Social Media en overige onderdelen omtrent marketing Hoogeveen.

Ik wil een vrijblijvend marketing adviesgesprek

Online marketing Hoogeveen

Jouw website als fundament voor online succes

Bij online marketing draait alles om jouw website. Het is de basis voor jouw online successen. Je kunt duizenden bezoekers hebben, maar als jouw website niet in orde is, zullen er geen bestellingen geplaatst worden, offertes aangevraagd worden of contact gelegd worden.

Daarom helpen we jou graag met het optimaliseren van jouw website, zodat deze de beste resultaten oplevert. Onze expertise stopt niet bij 1 onderdeel. Dagelijks houden onze experts zich bezig met:

  • E-mail marketing
  • Social Media marketing
  • Zoekmachine marketing
  • Google Advertising
  • En nog veel meer

E-mail marketing als cruciaal onderdeel van online marketing strategie

E-mail marketing is een cruciaal onderdeel binnen online marketing en wordt vaak onderschat. Het heeft de hoogste Return On Ad Spend (ROAS), wat betekent dat je de meeste waarde terugkrijgt voor je investering. Gemiddeld levert elke euro die je investeert in e-mail marketing een waarde van 36 euro op. Bij Ittica Media ontwikkelen we strategieën om zoveel mogelijk e-mailadressen van prospects te verzamelen en deze te voorzien van gepersonaliseerde content in de mails.

Social media marketing in Hoogeveen

Social media speelt een belangrijke rol in online marketing, ook in Hoogeveen. Een actief social media platform kan potentiële klanten aantrekken en aan jouw bedrijf binden, waardoor ze sneller overgaan tot aankoop. Bij Ittica Media helpen we jou met het beheren van jouw social media accounts en ontwikkelen we kwalitatieve content binnen een beperkte tijd, zodat je regelmatig contact kunt houden met je klanten.

Social media beheer

Het beheren van een social media account is tijdrovend en moeilijker dan je denkt. Creativiteit is hier heel erg belangrijk. Gelukkig hebben we bij Ittica Media een strategie ontwikkelt waardoor we voor klanten kwalitatief goede content kunnen maken binnen beperkte tijd. Het is de manier om regelmatig contact te houden met je klanten.

Facebook Ads

Ook Facebook Ads zijn enorm krachtig. Middels Facebook Ads kun je binnen korte tijd een groot publiek gebruiken. En dan ook nog het publiek dat jij wilt. Het mooie is dat Facebook nog steeds het meest gebruikte platform ter wereld is en er dus de mogelijkheid is om exact de mensen te bereiken die jij als klant wil hebben.

Marketing Hoogeveen

Zoekmachine marketing

Zeg ik zoekmachine, dan zeg jij... Google. Google levert enorm bij in de bijdrage van online attentie voor bedrijven. Mensen zoeken hier naar het antwoord op hun vraag. Naar hetgene wat ze zoeken. Als jouw website/webshop de gebruiker zijn wensen kan vervullen, dan is dat natuurlijk het ideale scenario. Wellicht komt er een sale uit.

Zoekmachine optimalisatie - SEO

De ideale manier om hoge rankings op webpagina's te scoren, zonder hiervoor te hoeven betalen aan de zoekmachines. Binnen SEO zijn er veel mogelijkheden zoals On-Page-, Off-page- en technische SEO. Idealiter vormen deze mogelijkheden samen een front om een groei te kunnen doormaken op kortere termijn in de zoekresultaten.

Zoekmachine adverteren - SEA

Met zoekmachine adverteren, ook wel SEA, is het mogelijk om met jouw advertenties boven de organische zoekresultaten te verschijnen. Hier staan echter wel kosten tegenover: de zogenaamde CPC (kosten per klik). Met een gedreven marketingteam die een goed formuleerde marketingstrategie heeft opgesteld kan je met Google Ads veel bezoekers/conversies binnenhalen. 

Recent hebben wij veel succes met deze methode. Met een baanbrekende strategie weten wij een hele hoop verkopen en leads te voorzien.

Laat jouw business groeien door marketing in Hoogeveen.

Heel eerlijk, online marketing is een jungle en je raakt er snel verdwaald. Er zijn zoveel mogelijkheden dat bedrijven vaak 'door de bomen het bos niet meer zien'. Wij helpen je graag weer overzicht te krijgen. Voor elk bedrijf zijn er andere mogelijkheden en je wil als bedrijf capituleren op de mogelijkheden die het meeste verschil maken.

Daarom gaan we graag eens met je zitten - uiteraard met een bakje koffie, thee of iets zwaarders - om te kijken wat we kunnen betekenen voor jouw bedrijf.

Ben je geïnteresseerd naar marketingdiensten van Ittica Media uit Hoogeveen? Dan helpen we je graag. Op naar online succes samen!

Ik wil online groeien - Vrijblijvend adviesgesprek

Doreen Metin-Kuipers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Doreen!