Een unieke website op maat voor jouw onderneming in Drenthe

Een website is het visitekaartje van jouw onderneming. Potentiële klanten kunnen hier meer te weten komen over de diensten en producten die jij aanbiedt. Bovendien kunnen zij via deze website bestellingen plaatsen in jouw unieke online webshop. Het is daarom van groot belang dat jouw website er visueel aantrekkelijk uitziet en dat alle functies naar behoren werken. Veel ondernemers in Drenthe ervaren echter problemen op dit gebied. Zo kan de website er verouderd uitzien of werken bepaalde functies niet naar behoren, waardoor de gewenste rendement uitblijft.

Gelukkig biedt Ittica Media de perfecte oplossing voor dit probleem. Wij kunnen namelijk een website voor jouw onderneming maken die volledig aan jouw wensen en voorkeuren voldoet!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Website op maat voor ondernemingen in Drenthe

Ittica Media is gevestigd in het centrum van Hoogeveen en heeft inmiddels al veel succesvolle projecten met regionale bedrijven afgerond. Hierdoor hebben wij veel inzichten verkregen in de doelgroepen in de regio. Of je nu een kleine of grote onderneming hebt in Drenthe, wij kunnen je helpen om snel te groeien op het internet.

Ittica Media uit Hoogeveen Drenthe

Ons monumentale pand in de Hoofdstraat in Hoogeveen, Drenthe.

Hoe kunnen wij dit realiseren?

Wij hanteren al jaren dezelfde succesformule. Deze formule bestaat uit 4 stappen: Explore, Create, Develop en Connect. Bij onze werkwijze is het van belang dat al deze fasen achtereenvolgend worden uitgevoerd. Hiermee doorlopen wij het hele proces van het realiseren van een website tot het in contact komen met nieuwe klanten.

Wat zijn de kosten voor een nieuwe website op maat?

Er zijn tal van opties waaruit je kunt kiezen bij het maken van een website. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een complexe website voor organisaties met meerdere afdelingen of een 'basic' website met alle benodigde functionaliteiten. Aan elke optie hangt een ander prijskaartje. Neem daarom gerust eens een kijkje bij onze websitepakketten!

Bekijk onze websitepakketten

Het volledige pakket om online te groeien in de provincie Drenthe e.o.? 

Internetbureau Ittica Media is compleet en kan jouw bedrijf helpen op alle facetten. Van het ontwikkelen van ERP systemen tot online strategieën tot de uitvoeren van marketing op het internet

Specialiteiten van Ittica Media

Mark IJmker
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mark!