Ittica Media: Jouw Marketing Bureau in Hoogeveen

Heb je een prachtige webshop of website, maar wordt je niet gevonden? Wil je meer mensen bereiken met online marketing? Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen. Ittica Media is een ervaren marketing bureau in Hoogeveen met meer dan 20 jaar ervaring.

Ons team van experts staat klaar om jouw online aanwezigheid te versterken!

Online marketing op maat

Elke organisatie heeft een unieke aanpak nodig voor online marketing. Bij Ittica Media begrijpen we dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom maken wij een online marketingplan op maat, doordacht tot in de details voor jouw doelgroep. Onze mogelijkheden omvatten onder andere:

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO): Verbeter de zichtbaarheid van je website in zoekmachines zoals Google. Door middel van SEO zorgen we ervoor dat je hoger in de zoekresultaten verschijnt, wat leidt tot meer verkeer naar jouw site.
 • Google Ads (SEA): Zet betaalde advertenties in om direct bovenaan de zoekresultaten te staan. Met Google Ads bereiken we jouw doelgroep precies wanneer ze op zoek zijn naar jouw producten of diensten.
 • Conversie optimalisatie (CRO): Haal het maximale uit je website bezoekers. We optimaliseren je website zodat meer bezoekers worden omgezet in klanten.
 • Social media: Bereik en betrek je doelgroep via social media platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Wij creëren en beheren campagnes die jouw merk versterken en je bereik vergroten.
 • E-mailmarketing: Bouw een sterke relatie op met je klanten door gerichte en persoonlijke e-mailcampagnes. E-mailmarketing is een krachtig middel om klantenbinding te versterken en herhaalaankopen te stimuleren.
 • En nog veel meer: Van content marketing tot Ads. Wij bieden een breed scala aan online marketing diensten om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Vraag een vrijblijvende marketing scan aan

Een doordacht marketingplan voor jouw bedrijf in Hoogeveen

Een goed online marketingplan vormt de basis voor succes. Hierin wordt de marketingstrategie voor jouw bedrijf geformuleerd. Wij zetten verschillende middelen in om jouw online doelstellingen te bereiken.

Onze expertise

 • Wij optimaliseren de techniek, content en autoriteit van jouw website of webshop voor betere zichtbaarheid in Google met zoekmachine optimalisatie (SEO).
 • Wij beheren Google Ads (SEA) campagnes voor optimale resultaten.
 • Wij creëren succesvolle Social Media strategieën.
 • Wij benutten de kracht van e-mailmarketing voor interactie met jouw klanten.

Marketing cases

Nieuwsgierig wat wij hebben gedaan door met online marketing Hoogeveen? Wellicht zijn de onderstaande cases dan eens interessant om te lezen.

 1. Meer websitebezoekers bij ComfortFloors.
 2. Slim omgaan met prijzen bij Bonnebella.
 3. Doordachte SEO strategie zorgt voor succes bij donatiewebsite.

Bekijk al onze cases

Ittica Media: Jouw online marketing bureau in Hoogeveen

Ittica Media is jouw online marketingpartner in Hoogeveen met ruime ervaring en expertise. Vraag onze vrijblijvende online marketing scan aan om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen om je online aanwezigheid te vergroten en je bedrijf te laten groeien. Samen zorgen we voor een effectieve online marketingstrategie en conversie optimalisatie voor jouw onderneming!

Gratis Online Marketing Scan Aanvragen

Lennard Vos
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lennard!