Ittica Media.
Al meer dan 20 jaar ervaring in online groei

Reclame Hoogeveen

Zien, voelen denken en dan doen. Dat is wat reclame moet opwekken. Je potentiële klant moet een goed gevoel bij je hebben en moet weten dat jij de expert bent in je vakgebied. Zo zal hij/zij bij jou komen om wat te kopen. Als mensen niet weten dat je bestaat of waar je voor staat, dan zul je zelf opzoek moeten naar klanten. Reclame in Hoogeveen en omstreken maken gebeurt nog veel fysiek. Via papier, spandoeken of enorme reclameborden. Wat als we jou een goedkoper alternatief kunnen bieden welke een stuk doeltreffender is?

Traditionele fysieke marketing vs. Online marketing

Ja, dit is ons alternatief op fysieke reclame: Online marketing. Er zijn een tal van redenen waarom dit alternatief beter is. 

Allereerst is het lastig om fysieke reclame te meten of meetbaar te maken. Door online reclame te maken kun je dat wel. Elke keer dat jouw online reclame bekeken wordt, wordt dat geregistreerd en als erop wordt geklik, dan kun je dat ook zien. Het mooiste is: deze mensen kun je nogmaals doelgericht reclame voorschotelen. Hoe tof is dat?

Dat brengt ons naar het tweede punt. Fysieke reclame is slecht te sturen. Neem dit voorbeeld: Je verkoopt hondenvoer. Je wil mensen bereiken met folders en langs de deuren gaan. Nou verdwijnen folders vaak al in de prullenbak. Ook logisch, want hoe weet je of mensen een hond hebben en je bedrijf überhaupt relevant is? Je kan je vast voorstellen dat het enorm lastig is om dit inzichtelijk te maken. En dat inzichtelijk maken kun je dus wel met online reclame (online marketing). Facebook advertenties kun je bijvoorbeeld precies richten op mensen met bepaalde interesses, leeftijd en meer. Daarbij kun je geïnteresseerde mensen heel makkelijk weer bereiken. Dat heet remarketing.

Fysieke reclames zijn in veel gevallen ook niet flexibel. Even je reclame-uiting aanpassen zit er niet in. Als de folder, het spandoek of de vlag eenmaal gedrukt is, kan deze niet gewijzigd worden mits er nieuwe kosten gemaakt worden. Het mooie aan online marketing is dat je dat kan bijsturen. Dat maakt het heel flexibel in tegenstelling tot fysieke marketing.

Online reclame vanuit Hoogeveen: In de regio of nationaal

Met fysieke, traditionele reclame is het vaak lastig om het volle potentieel aan klanten te bereiken. Heel Nederland met fysieke reclame op de hoogte brengen van jouw actie, product of dienst kost heel veel geld. Inefficiënt dus. Als je uit Hoogeveen komt lijkt heel Nederland zo groot als bereik, maar het is echt mogelijk om alle mensen te bereiken passend bij jouw product of dienst. Door online data en marketingtactieken bereik je mensen uit heel het land. 

Ittica Media: Online reclame expert in regio Hoogeveen

Wij zijn als Ittica Media al een hele tijd bezig met het maken van reclame online. Niet alleen voor ons, maar ook voor vele van onze klanten. En we liegen niet als deze online al mooie resultaten hebben mogen halen. Bekijk onze cases eens. Daar laten we zien wat we voor klanten gedaan hebben. We zitten in Hoogeveen, dus als ondernemer in de regio van Hoogeveen kun je snel langskomen om de strategie en resultaten te bespreken. Ben jij onze volgende succesvolle klant?

Contact met Ittica Media

 

Doreen Metin-Kuipers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Doreen!