SEO Hoogeveen: Optimaliseer jouw online vindbaarheid

Probeer jij al een lange tijd beter zichtbaar te worden in de Google rankings, maar wil dit nog niet lukken? Schakel dan nu de hulp in van de specialisten van Ittica Media uit Hoogeveen en wordt beter vindbaar in de zoekmachine van Google.

Vraag de gratis SEO scan aan 

Het zoekmachine optimalisatie bedrijf van Hoogeveen

Ittica media is met meer dan twintig jaar ervaring in online groei "het bedrijf" van Hoogeveen en omstreken op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Met een fanatiek team bestaande uit twaalf specialisten heeft Ittica media het voorrecht om al jarenlang met plezier veel bedrijven te mogen laten groeien op een natuurlijke manier en zorgt het ervoor dat bedrijven scoren in de rankings van Google.

Deze bedrijven uit de omgeving van Hoogeveen gingen jou al voor:

Zoekmachine optimalisatie hoogeveen

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, wordt ook wel de Engelstalige benaming: "SEO"  genoemd. 

 

of ook wel in de Engelstalige benaming "SEO" genoemd staat voor search engine optimization. Het doel van SEO is het verbeteren van jouw website, waardoor jij beter zichtbaar wordt voor de zoekmachines en zodoende hoger in de rankings van Google terecht komt.

Waarom gebruik maken van zoekmachine optimalisatie?

Steeds meer bedrijven gaan inzien dat een website die er aantrekkelijk uit ziet en gebruiksvriendelijk is niet genoeg is. De vindbaarheid van een website wil nog weleens achter wegen blijven. De vindbaarheid is echter essentieel, want jouw bedrijf kan nog zo'n goede website hebben, maar als de website niet gevonden wordt blijven de bezoekers uit. Het is daarom van groot belang dat de kwaliteit van de website gepaard gaat met een goede vindbaarheid.

Voordelen van SEO ten opzichte van SEA

SEO is niet de enige tool om jouw website te laten scoren in Google. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de tool "SEA" wat staat voor search engine advertising. Zoals de naam het eigenlijk al verklapt, zit er wel een verschil tussen de twee tools. Om de verschillen tussen beide tools kort, maar krachtig te benoemen staan hieronder de belangrijkste verschillen weergeven, mocht je nog meer willen weten over de verschillen tussen SEO en SEA neem dan een kijkje bij onze blog Wat is beter SEO of SEA?

  1. SEO is gratis toepasbaar in Google, voor de dienst van  SEA betaalt u direct geld.
  2. Met SEO groeit u op een organische manier, met SEA daarentegen niet.
  3. Met SEO focussen wij ons op de lange termijn, SEA is enkel op de korte termijn gericht en zal qua resultaat snel afnemen als het gereserveerde budget op is. 
 

Uitbesteden of zelf doen?

Veel bedrijven resten met de vraag of zij zelf aan de slag gaan met SEO, of dat ze het toch liever uitbesteden. SEO is namelijk een tijdrovend en gecompliceerd concept. Het kan bijvoorbeeld frustrerend zijn om na enkele weken weinig progressie te zien, SEO kost nou eenmaal veel tijd. Daarnaast kan het zo zijn dat u net niet over de juiste middelen beschikt om het maximale uit seo te halen en het van de grond te krijgen. Ben jij geïnteresseerd in het gehele proces van SEO en wil je meer informatie vergaren over het onderwerp lees dan hier over de dienst die wij bieden op het gebied van Zoekmachine optimalisatie (SEO).

Interesse

Bent u benieuwd naar de SEO prestaties van uw bedrijf in Drenthe? Vraag dan onze gratis SEO scan aan. Hiermee krijgt u een persoonlijk rapport toegestuurd boordevol praktische adviezen. Wanneer u deze adviezen stap voor stap toepast, is het vrijwel onmogelijk om niét hoger in Google te scoren ;)

Vraag vrijblijvend een SEO scan aan

Mika Koster
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mika!